Шахтьор без Бернард и Степаненко срещу Байерн

13:01
Шахтьор без Бернард и Степаненко срещу Байерн
Бразилският полузащитник на Шахтьор Донецк Бернард страда от контузия и ще пропусне първия 1/8-финален мач с Байерн Мюнхен от Шампионската лига във вторник. Освен него, треньорът Мирча Луческу не взе в групата за двубоя и украинския национал Тарас Степаненко. Опорният халф е наказан за срещата. 
 
22-годишният Бернард има възпаление на глезена, което, както заяви докторът на тима Артур Глушченко, е в следствие на претоварване, но операция не е нужна. 
 
Заради сложната военна обстановка в Донецк, мачът между Шахтьор и Байерн ще се изиграе в Лвов. Това ще бъде и първа среща между двата тима в досегашната им история. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

medno
16.02.2015 13:37

Интересен отбор с украинска защита и бразилска атака ... Пожелавам им успех срещу баварците, които имат едно огромно предимство в лицето на Гуардиола, който познава Донецк добре и си знае работата. Ако изнесе добра лекция на футболистите си ще стане много интересен мач, защото домакините също имат класа. Дано стане хубав мач, въпреки, че почти всички ще гледат другия мач между ПСЖ и Челси.