Сър Алекс: Вярно е, Реал ни прецака за Бензема!

15:59
Сър Алекс: Вярно е, Реал ни прецака за Бензема!
Сър Алекс Фъргюсън днес официално оповести, че Манчестър Юнайтед е бил победен от Реал Мадрид в битката за трансфера на Карим Бензема. Фърги разкри също така, че Майкъл Оуен е бил неговия трети избор за привличане на нападател през това лято, но нападателят знаел това и нямал нищо против.

"Реал и Манчестър Сити направиха така, че сега на пазара цари една огромна инфлация. Феновете може да са разочаровани, че не взехме някой бляскав заместник на Кристиано Роналдо, но ако има нещо, което аз със сигурност не съм, то аз не съм глупак", коментира шотландецът относно трансферната си политика.

"Вярно е, че исках да привлека Карим Бензема, но бях поставил една цена към ръководството на Лион и ги изчаквах спокойно да преценят дали е добре за тях да продадат момчето", допълни сър Алекс.

"После се намесиха Реал, на които не им пука, че ще има един милиард евро дългове. Това бе ситуацията около Бензема. Мога да поздравя ръководството на Лион, защото те направиха добър бизнес", сподели Фърги.

"Майкъл Оуен знае, че не беше първият ми избор на трансферния пазар. Първо беше случаят с Тевес, който ни обърка доста, после дойде сагата с Бензема, но се радвам, че нещата станаха така, Майкъл е страхотен футболист, който ще вкара много голове за нас", каза още Алекс Фъргюсън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pako7
15.07.2009 17:20

drusalin .... момче , много си се заблудил!!!! веднага мога да те опровергая...всички отиват в Реал заради парите!!!това е истината! Реал мн одавна лежат на стари лаври отпреди 50 години!!! парвия им "галактически отбор " какв онаправи ??? с Бекам Раул Роналдо Зидан Фиго....???нито веднъж не спечелиха шамп.лига и само веднъж шампион на испания !!! за да имаш силен отбор ти трябва силен колектив! а тези звезди мн трудно (че дори и е невъзможно) да ги сработиш толкова....просто егото на всеки е мн голямо-освен че са страхотни футболисти!!!

arsenov
14.07.2009 22:06

drusalin според мен перес го боли...... за теб, футбола и феновете на реал той инвестира с рекламна цел не с футболни перспективи (мое мнение)

elclasiko
14.07.2009 19:41

але дартак само с бензема ли *joking* ко стана с твоя кака ве де го изгуби реал парво него зеxa пак и бензема ня6е да отиди на скапания олд трафорд

drusalin
14.07.2009 18:57

tamate_unufreev смешко смешко аз не съм казал примерно че не получава бая пари . Но едно е да искаш да играеш за клуба друго е заради парите. Има трансфери който са само заради парите. Примерно Кака .. никога нямаше да отиде в Сити ... отиде в Реал защото е велик отбор и само защото Милан бяха в криза . Бензема обаче не отиде в Реал щото са му предложили космическа сума като заплащане . От Лион искаха една цена и манчестър не я даде първо . И второ и да беше я дал Реал и с ПО - МЛАКО ПАРИ ЩЕШЕ ДА ГО ПРИВЛЕЧЕ . Защото едно е да играеш за Манчестър Сиси друго е за Манчестър Юнайтед , а вече съвсем друго е за Реал !
Видяхме САФ ... че разчита на малди изгряващи звезди като Арсенал това няма да му донесе успехи изведнъж . Политиката на Реал си е съвсем друга . Галаксико обединява звездите , не ги прави . Това че Реал има достатъчно добра школа доказана, и от нея са произлезели достатъчно големи имена е съвсем друго ! Неможе един клуб да играе с малди звезди и да разчита на успехи. Реал търсят сигорност с този проек и не случайно поръсиха толкова пари.

pecata88
14.07.2009 18:40

temate_unufreev савсем точно си обяснил едно просто математическо уравнение, което явно на бая лапетии им отбягва, а всъщност е елементарно. Само да добавя, че докато паунда държеше висока цена, донякаде нещата се компенсираха. Сега обаче предимството на испанците е твъде голямо, а като прибавим разликата в лихвите, които плаща Перес, става съвсем ясно защо Реал е доминант в трансферите.

beckham_07
14.07.2009 17:32

Ами Реал като се бъркат там където не им е работа,как феновете да не го правят?Точно като Ман Сити са.Ако не бяха големите суми които предлагат,нямаше да купят тези футболисти!!!!!!!

Raul_7_7
14.07.2009 17:31

Реал има пари какво Всички ги е яд толкова Немога да си обесня нека всеки гледа своя клуб и да не се бърка там където няма работа *devil*

tamate_unufreev
14.07.2009 17:17

ти си глупак и незнаеш какво говориш....Идва един отбор и ти казва Мартинчо сто на сто ей тия 100 000 (едва ли са повече) са за тебе всяка седмица....има едно обаче ...ей тия 100000 чисто на чисто ш земеш само 55600 (в англия данацъте ) идва и друг ...който ти казва Мартинчо сто на сто ей тия 150 000 са за тебе всяка седмица ...чисто на чисто 120 000 са за тебе ...ти кое ще избереш бе будалъ *joking*
Само за Справка футболистите от Висшата лига (само от там) плащат данъци за около 1.4млр (ако броим и Рекламния Бизнес в който са замесени ще станад около 2.1млр.) ти знаеш ли че БВП-брутен вътрешен продукт на глава от населението на БГ е около 2400 долара ...тоест около 2000 евро ... ай сега смятай мойто момче колко е това ...на 500 човека е 1млн значи ся малко по подробно само от (около) 500 Футболиста правят БВП на 1 милион Българи ... кви работи говориш не мога те разбера ...

sasho_kg
14.07.2009 17:14

Сагласен съм с тебе. Аз съм сигурен че ако Бензема искаше да е Ман Ютд щеше сега да е там . Hala Madrid *joking*

drusalin
14.07.2009 17:01

АХХАХАХААХ " Реал, на които не им пука, че ще има един милиард евро дългове. " ХАХАХАХАХА тая статия е смешна много . Е кво да направим че Бензема предпочете Реал пред Манчестър ... парите не са всичко, всеки футболист си избира къде да играе . Очевидно е че Бензема предпочита Реал пред Манчестър .

villitu
14.07.2009 16:32

Фърги е прав заради Реал всички са сложили такива цени на футболистите ,че те от злато да бяха нямаше да струват толкоз пари *stop*
А за Бензема и мене ме е малко яд,че отиде в Реал *sad*