Гонзо: Левски ще бъде завършен отбор през лятото

21:56
Гонзо: Левски ще бъде завършен отбор през лятото
"Приключихме с входящите трансфери, но ако има оферта за някого, ще го продадем, за да помогнем на хората, които се грижат за финансирането на клуба." Това заяви спортният директор на Левски Георги Иванов, след като и петият зимен трансфер стана факт.

Полският нападател Лукаш Гикевич подписа договор за 1,5 години. 27-годишният голаджия пристигна в София в събота, вчера мина медицинските тестове и парафира контракта си. Преди него на "Герена" дойдоха вратарят Боян Йоргачевич, централният защитник Емил Нину, десният бек Александър Александров и лявото крило Либан Абди.

С най-голям шанс да бъдат продадени са Аймен Белаид и Луис Педро.

" Левски ще бъде готов, завършен отбор през лятото. Ще направим всичко възможно за третото място и спечелване на Купата на България", каза още Георги Иванов, цитиран от "24 часа".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vasil74
16.02.2015 09:30

здр.момчета.......не ми е работата да се бъркам в на Левски коментарите,но тоя Гонзо е по- зле от наш-Стойчо......поне нашия върши някаква работа,тоя само говори едно и също......колко голям отбор е Левси какви купи ще спечели и дрън дрън....като че ние незнам тия работи.......но само говори.помните ли девиза на Дякона.....дела трябват не думи.

night_wolf1984
16.02.2015 01:12

Странна работа сини приятели..ревете Гонзо,Батков,Тонев вън..,а още вярвате на тея нехранимайковци.Нищо мечтите са безплатни,а третото място мираж..остава ви купата...но и там положението не е розово.Все пак успех ..на Стойчо Стоев,но не вярвам че ще има успех..поне докато тея тримата държат властта в клуба в ръцете си.Лека вечер..дано не съм засегнал никой с първия коментар*smile*

night_wolf1984
15.02.2015 22:20

Сигурен съм...щом ти казваш ти вярвам...като гледам трансферите ...Реал пасти ще ядът и ще треперят да не ги срещнете в ШЛ....при жребия като станете шампиони*smile*