Феновете на Селтик: Джон, можеш да победиш рака!

14:47
Феновете на Селтик: Джон, можеш да победиш рака!
Феновете на шотландския гранд Селтик отправиха ясна подкрепа към своя "голям герой" Джон Хартсън, който разбра тези дни, че е болен от рак.

34-годишният бивш уелски национал разбра, че е болен от рак на тестистите, който се е разпространил и в мозъка. Хартс разбра шокиращата новина, докато си правеше тестове в болница "Сингълтън" в Соунзи, след като се оплака на няколко пъти от силни болки в главата.

Въпреки че неговата кариера в Селтик приключи през 2006 година, Хартсън си остава един от най-големите любимци на една от най-великите публики. Президентът на асоциацията на феновете на Селтик Питър Рафърти заяви за нападателят, който започна радио и химиотерапия:

"Той бе един велик и широкоскроен играч. Когато той играеше, той играеше от сърце. Джон бе прекрасен футболист, вкара много голове и се представи на ниво. Нека всички ние се надяваме да направи пълно и бързо възстановяване. Ако някой може да направи такова нещо, то това е той! Джон е един от нашите герои и е обичан от феновете. Той даваше винаги 100% за Селтик. Това е голяма трагедия, но ние му желаем от все сърце да оздравее."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamen_titan
15.07.2009 16:28

Ще оздравееш ,сигурен съм,Господ и Ние сме със теб!!!

krivchev
14.07.2009 17:54

Пожелавам му от сърце да оздраве е *wink*

beckham_07
14.07.2009 15:24

Дано да успее.Пожелавм му го от все сърце!!!!!!!