ЦСКА отстъпи на норвежкия Стрьомсгодсе

19:04
ЦСКА отстъпи на норвежкия Стрьомсгодсе
ЦСКА отстъпи с 1:2 на норвежкия Стрьомсгодсе в последната си контролна среща от подготвителния лагер в Турция. Точен за червените бе Орелиен Жоаким в 25-ата минута от дузпа.

В началните минути на срещата Луис Соарес направи хубав рейд по левия фланг на атаката, центрира остро, но защитата на норвежците се справи. В 7-ата минута Жоаким изведе прекрасно Тони Силва сам срещу вратаря на Стрьомсгодсе, но стражът изби удара. Малко след това положение се откри нов шанс за гол пред армейците, но този път шутът на Маркиньос мина на сантиметри от дясната греда.

В 18-та минута при първата си опасна атака от началото на двубоя отборът на Стрьомсгодсе поведе в резултата чрез Кастрати, който се разписа на празна врата. Няколко минути по-късно Дивиш се намеси решително и предотврати второ попадение в своята врата. В 25-ата минута Соарес навлезе в наказателното поле на съперника и бе фаулиран. Реферът посочи бялата точка, а Жоаким не остави шанс на Петерсен и изравни.

Последва добра изява а вратарят на норвежците, който направи двойно спасяване след удари на Жуан Фелипе и Жоаким. В 42-ата минута Дивиш с мощен шут прати топката зад гърба на защитниците на Стрьомсгодсе, Луис Соарес ги надбяга, но останал очи в очи с Петерсен стреля покрай вратата.

В 55-ата минута Вилсвик изведе отново Стрьомсгодсе след точен изстрел от единадесетте метра. Дузпата бе отсъдена след нарушение на Марин Оршулич срещу противников състезател. До края не паднаха повече голове и ЦСКА загуби с 1:2. Червените се завръщат в България утре сутринта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
16.02.2015 12:11

До коментар [@comment 1761583] от [@user plus1]:

Мда убедих се вече,че носиш фуражна тиква вместо глава....какъв велик Монтана говориш..като ви закрият...ще го ядете на два ката...ахаха...май във фуражната тиква семето мухлясало,ако има семе.Фен на най смешния отбор в българия да говори за левски и цска е смешно.Много поздрави от Туджа Ямбол...те ви оправят най добре на задна ,без презерватив*smile*

night_wolf1984
16.02.2015 01:25

Нищо това е контрола..може си позволят да паднат,а и Стромгодсет в последните години са фактор в Норвегия.От такива контроли само можем да спечелим безценен опит*smile*

Rezors
15.02.2015 20:36

Беше очаквано,момчетата мислят вече за семействата си,все пак не са ги виждали повече от месец *smile*