Фелипе Мело подписва с Юве официално днес

14:59
Фелипе Мело подписва с Юве официално днес
Бразилският национал Фелипе Мело премина медицинските прегледи в Торино и по-късно днес ще подпише своя договор с отбора на Ювентус.

Италианските медии съобщават, че полузащитника ще бъде представен този следобед като играч на "бианконерите". Той премина прегледите в клиниката "Форнака", които траеха около 45 минути. След това, халфът се отправи към "Центро Медицина Спорт" на "Стадио Олимпико" в Торино, където докторът на Ювентус Лука Стефанини му направи последни изследвания.

Медиите съобщават, че бившата звезда на Фиорентина ще подпише със "старата госпожа" за следващите пет сезона. Неговият контракт след това ще бъде депозиран в италианската футболна лига. Очаква се Мело да се присъедини към своите нови съотборници на тренировъчния лагер в Пинцоло този петък.

Очаква се от торинския клуб да оповестят трансфера на футболиста на официалния си сайт утре или в други ден, тъй като обичайната практика на повечето италиански клубове е да обявяват своите нови футболисти, след като вече са ги депозирали в италианската футболна централа. Все пак, формалният контракт на халфа с Ювентус ще бъде подписан днес.

Междувременно футболистът отправи извинение към тифозите на Фиорентина, които преживяха драма подобна на тази с трансфера на Роберто Баджо при "Старта госпожа" в началото на 90-е години.

"Знам, че феновете на "виола" са ми бесни, но този трансфер е добър и за двете страни. С тези пари те ще вземат поне два добри играчи и ще са много силен отбор", коментира Мело.

"Идвам в Юве, за да печеля трофеи. Това е страхотен отбор с велики тифози. Тази година можем да вземем всички купи", оптимистично добави полузащитникът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

steliqn90
14.07.2009 19:04

Еи тва е селекция, 2-3ма ама качествени. Ся трябва и ляв бек и сме непобедиме

diego_juve
14.07.2009 17:21

Аз лично съм един от най-големите фенове на JUVE в България.Помнете само едно-Интер ще страдат тази година.FORZA JUVE

Tyrion
14.07.2009 16:50

така е тифозо! Юве ще гази тоя сезон! FORZA BIACONERI!

Juventus_tifoz
14.07.2009 15:17

Тази година ще им бъде доста трудно на съперниците на Юве *beer* Само дано нямат контузии както през миналия сезон