Йовов: Не бих се върнал в Левски

21:22
Йовов: Не бих се върнал в Левски
Бившият футболист и спортен директор Христо Йовов призна, че Левски му липсва, но в момента няма намерение да се връща на "Герена". Йовов сподели пред "ТВ7", че в ситуацията в клуба не му се нрави.

"В тази конфигурация не се виждам обратно в Левски. Смисъл, бих направил всичко възможно и каквото е по-силите ми, за да помогна, но мога да го правя и отвън. Настроен съм скептично и гледна точка на това, че всички в клуба не могат да си вършат работа така, както трябва", каза Йовов.

Той определи представянето на отбора през есенния полузезон като слабо и се изказа умерено оптимистично относно новия треньор на сините Стойчо Стоев. "Всички таим надежда, че ще успее, но да видим. Да не слагаме каруцата пред коня. Да изгледаме мачовете и чертата може да се дръпне в края на сезона, да се каже кой какво е постигнал и направил", добави Йовов.

Бившият нападател на Левски сподели още, че не смята, че намесата на феновете в управлението на клуба би довело до положителни резултати и пожела на клуба скоро да си намери стабилен спонсор, който да гарантира финансовата сигурност.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация