Официално: Вила се раздели с Пол Ламбърт

12:08
Официално: Вила се раздели с Пол Ламбърт
Ръководството на Астън Вила уволни мениджъра Пол Ламбърт, съобщава официалният сайт на клуба.

Наскоро специалистът подписа нов договор, но след ужасната серия на Вила във Висшата лига той бе уволнен след 101 мача начело на клуба.

Астън Вила вече е в серия от 5 поредни загуби в Премиършип и няма победа в шампионата в 10 поредни срещи, като последният успех дойде на 7 декември у дома срещу Лестър. Лошата поредица свлече тима до зоната на изпадащите.

От клуба обявиха, че досегашният му колега в треньорския щаб Скот Маршал и треньора на вратарите Анди Маршал ще продължат да подготвят отбора за неделния мач с Лестър във ФА Къп на "Вила Парк".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

luiz_lfc
12.02.2015 19:03

Като се сетя че преди да назначат Роджърс се говореше че може Ламбърт да ни е новия мениджър. *lol*

Arsenal966
13.02.2015 14:52

Положението с Вила си е наистина сериозно,нещо не виждам как ще се стегнат !

Salient
12.02.2015 19:36

Дай да го видим Роджърс или който и да е топ треньор във Вила в сегашната им ситуация. Съмнявам се да е коренно различно положението. Американският лешпер Ранди Лернер си обра крушите, сложи клуба на сергията и го остави на произвола. В сравнение с това, Евертън на Мойс изглеждаше направо като Галактикос... Преди в Норич Ламбърт имаше стабилни резултати, но във Вила различни фактори му попречиха да реализира идеите си, включително и финансовата ситуация. Но няма спор, че най-вече некомпетентните му решения на терена му изядоха главата, но и не смятам, че бъдещият треньор, който и да е той, ще оправи положението.

patkarche
12.02.2015 13:53

Много го търпяха.Трябваше още миналия сезон да изхвърчи.