Солиден Юнайтед сгази Бърнли (видео)

00:09
Солиден Юнайтед сгази Бърнли (видео)
Манчестър Юнайтед победи Бърнли с 3:1 на "Олд Трафорд" в среща от 25-я кръг на Висшата лига.

Главен съдия на двубоя бе Кевин Френд.

Червените дяволи стартираха блестящо. След центриране от корнер в петата минута домакините откриха резултата. Топката бе подадена на първа греда, откъдето с глава Ван Перси продължи към Фалкао, който също отигра с глава и намери Крис Смолинг, който от границата на малкия пеналт преодоля Том Хийтън, надскачайки персоналния си съперник.

Това попадение отпусна домакините, които позволиха Трипиър да пробие по десния фланг и с остро центриране да намери Дани Ингс непокрит в малкия пеналт. С летящ плонж Ингс засече топката във вратата на Де Хеа.

В самия край на първата част отново Крис Смолинг изведе Юнайтед напред в резултата. Червените дяволи получиха правото да изпълнят корнер. Рууни изпълни късо към Ди Мария. Аржентинецът центрира на втора греда и Смолинг с глава прати топката в мрежата.

Крайният резултат бе оформен от Робин Ван Перси в 82-та минута след точно изпълнение на дузпа.

Юнайтед събра 47 точки и се завърна з зона Шампионска лига.

Състави:


Манчестър Юнайтед:
Де Хеа, Евънс, Рохо, Джоунс (Смолинг-4), МакНеър, Ди Мария, Блинд (Ерера-39), Янузай, Ван Перси, Рууни, Фалкао (Уилсън-74)

Бърнли:
Хийтън, Шакел, Трипиър, Мий, М.Кийн, Д.Джоунс, Кайтли (Воукс-86), Арфийлд, Барнс (Юткевиц - 90), Бойд, Ингс

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pako7
13.02.2015 13:44

"Солиден Юнайтед сгази " ?????? Автора на статията явно е гледал друг мач.. Фен съм на Юнайтед, но не ги видях да газят Бърнли...даже напротив. Първото полувреме гостите играха мн по-добре!!!

Amateur2014
12.02.2015 17:08

Съжялвам, избързах с постването на мнението. Нашият мач е в понеделник, от 20:45ч., гостуване на Престън.

Amateur2014
13.02.2015 13:33

Молив *smile* Salient, предвид кой ни е треньор и предвид, че продължава да пуска Ван Перси и взе също толкова потенциално контузващ се играч като Фалкао как мислиш - какво ще го спре и за Строотман? Още повече, че е и сънародник. Така или иначе, не мисля, че ни трябва играч за тази позиция. Наличните си ги имаме, но каквомисли Ван Гаал - не знам *smile*

IM_A_PLAYER
12.02.2015 21:47

Мерси за отговора, щото гледам, че в програмата няма добавени мачове от ВЛ сега за 14-ти и 15-ти.И аз предполагах, че ще се играят мачове за някоя купа.*beer**smile*

Amateur2014
12.02.2015 17:34

Не, мисълта ми беше, че можеше да бъде в един пост, а не да получават два *smile* По принцип като коментирам (колкото и рядко да е), предпочитам всичко да е структурирано като хората и в един коментар. Та заради това в повечето случаи се получават цели фермани, но... Според мен така е по-добре отколкото 3-4 непълни коментара *smile*

ApricotGarden
12.02.2015 17:24

Това не променя факта, че в събота и неделя има мачове, Няма за какво да се извиняваш *joking*

Amateur2014
12.02.2015 12:11

"Солиден Юнайтед"? Вчера (както и предният мач) бяхме всичко друго, но не и солидни. Точноо братното. Отново безцелно ритане на топката и тотална липса на идея в центъра на терена. И отново: Ерера и Мата на скамейката, та трябваше Блинд да се контузи, за да пусне Ерера. А момчето се представи отново добре - пасове, владеене, отнемане, борбеност. Въпреки всичко: хубаво е, че дръпнахме пред Тотнъм поне. Имаме три мача срещу по-непретенциозни отбори и трябва да вземем максимума от 9ч. , а да не кажа и 3т. и от мача с Пуул. А срещу Пуул ще е литър сополи, метър кръв. Имаме 4 мача да си подобрим играта и да ги победим.

Salient
12.02.2015 23:27

Строотман го отпиши след втората контузия. Не вярвам да стане. Някой в Юнайтед трябва да е на брутално тежки наркотици за да позволи такъв трансфер да се случи. *lol*

Amateur2014
12.02.2015 15:18

За Еванс и аз си го мисля, че ще излети. За Джоунс - надали. Харесва ми като игра, но е много чуплив. За Смолинг винаги съм имал добро мнение и не знам защо си треперил, когато е в игра!? Иначе не е нужно да "сърди" когото и да било. Фалкао просто не става и това е. Юррваш го на скамейката, а лятото му биеш шшута обратно във Франция и проблемът решен. Рууни и Ван Перси, а при нужда и Уилсън. Лесно е. Иначе и аз не мога да си обясня да имаш такива играчи (като Ерера и Мата) и да не ги използваш. Дона АЗ да не съм лош пророк, но лятото един от двамата излита, според мен, което ще е голяма грешка. Особено предвид слуховете за чупливият Строотман.

NoDiggity
12.02.2015 14:03

Аз дано не съм лош пророк, но си мисля, че лятото Джоунс хвърчи барабар с Джони Евънс. Имаше огромен потенциал, но непрекъснато е в лазерата и вече не е този стабилен защитник, който взехме. Смолинг обаче израсна хипер много тоя сезон. Чак не мога да повярвам, при положение, че той заедно с Евънс като ги видих и се молих на господ да откараме по-малко от 2 гола на мач. Иначе Ван Гаал продължава с тъпотиите си и просто ще е чудо, ако въобще се класираме в 4ката тоя сезон с тия схеми и игра. Не знам какъв му е проблема да сложи РвП или Фалкао на пейката и да сложи най-накрая Рууни нападател, какъвто е. Туй е братче да имаш такива играчи и състав и да не знаеш как да ги наредиш, защото всичките до един са звезди и ако закотви някой на пейката ще си тръгне. Няма как да огоди на всички, ама защо купихме една камара халфове, като пак играе с Рууни отзад идея си нямам.. Ди Мария имам чувството, че само Ван Гаал не знае как да го използва ефективно.

Amateur2014
12.02.2015 13:50

И идея си нямам какво става с тях двамата. При Джоунс беше сериозно влизането и дано не е нещо сериозно. Така или иначе, според мен Рохо и Смолинг са достатъчно добра централна двойка защитници. За Блинд - още от удара в главата нещо излезе извън строя. Какво стана точно - и това не знам. Предполагам, че им правят изследвания сега и ще се види. Но Джоунс излезе много стъклен, по дяволите. Много лесно започна да се контузва и това не ми харесва. Luxury, и аз очаквам така да играем и няма лошо. Но както срещу Арсенал, така и срещу Пуул в Манчестър си личеше, че ИСКАХМЕ да играем така. Че това ни беше тактиката. На контра-атаки да ги пукаме и така и бяха подредени играчите - като за контра-атаки. А сега играем с някаква 4-3-3, която предполага доста агресивност напред, а се получава всичко друго, но не и агресивност. Имаме чат-пат някакво владеене натопката и всичко друго е манджа с грозде и орел с ориз. Ако излезем с Шоу-Рохо-Смолинг-Валенсия; Ди Мария-Фелайни-Ерера; Рууни-Мата-Перси в схема 4-3-3, то Пуул нямат много шансове. Ама излезем ли пак с Цирк Балкански... очаквам лоша загуба.

Luxury
12.02.2015 13:35

Просто сме задължени да си вземем следващите 3 мача с/у Ливърпул очаквам да играем подобно на мача с Арсенал прибрани в защита и на контри.

ApricotGarden
12.02.2015 13:16

Напълно съм съгласен относно ''Солидния Юнайтед''. И тъй като спомена Блинд, да попитам какво става с него и Джоунс ?

miro__
12.02.2015 09:07

Персито пак ще ше да съкса мрежата,как се чу само гола при дуспата.Както винаги силен и мощен удар

lubomirsb
12.02.2015 08:33

Правим много грешки. И защо по нито една тв не го излъчваха ?

Ginekologa
12.02.2015 01:46

колко куци нападатели щом смолинг трябва да вкарва 2 гола

Salient
12.02.2015 00:33

Стремя се да бъда относително оптимистично настроен, но последните 2 мача ми стана ясно, че Фалкао е свършен за футбола от най-високо ниво. Не виждам нищо позитивно в играта му. Много жалко... Огромен футболист, но контузията му в Монако не може да бъде превъзмогната и най-вероятно няма.

Колкото до мача, първото беше нещо ужасяващо, сигурно най-лошото изиграно полувреме за сезона. То по едно време нямаше халф на терена... Рууни моменталически трябва да се премести в атака. Никога не е бил и никога няма да бъде халф. След днешните контузии и по-доброто второ полувреме, ще е кощунство вече да не пусне Ерера титуляр. Доживях да видя и най-накрая да ни свирят дузпа тоя сезон... Щяхме да се разминем както беше тръгнало.

ApricotGarden
12.02.2015 00:15

С тези заглавия включително и тези на Сити и Челси от мачовете им, човек би си помислил, че са се били на гладиаторската арена.

Vetrigo177
12.02.2015 00:45

*joking**joking**joking*