Освалдо пристигна в Буенос Айрес, подписва с Бока

19:59
Освалдо пристигна в Буенос Айрес, подписва с Бока
Пабло Освалдо пристигна в Буенос Айрес за подпис с аржентинския гранд Бока Хуниорс.

Освалдо, който има аржентински корени, е собственост на английския Саутхямптън, но "светците" няма да разчитат на него. Ако подпише с Бока, това ще бъде четвъртият клуб на играча в последната малко повече от година.

За последно Освалдо игра под наем в Интер, но влезе в конфликт с треньора Роберто Манчини и престоят му в Милано приключи. 29-годишният нападател ще премине медицински прегледи и след това се очаква да подпише с Бока, клубът, който подкрепя като дете.

"Да играя за Бока е най-голямата мечта в живота ми", каза Освалдо при пристигането си в Буенос Айрес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FcB189928
11.02.2015 23:09

Балотели ти ли си ? Рома-Сотон-Юве-Интер-Бока..страхотно развитие от ВЛ и грандовете на Сериа А..до Аржентина....е все пак е на 29 де...ама е рано за такъв трансфер...утре ще мечта да играе и за националния на Аржентина.

biserms
11.02.2015 21:01

Хахаха до преди една седмица, преди да затвори прозореца в Италия, най-голямата му мечта беше да се върне в Юве. Сега като не му се отвори парашута вече най-голямата му мечта е да играе в Бока *joking* Има някъв голмайсторски нюх, ама е по-прост и по-голям скандалджия дори от Балотели. Да си цъка в Бока, жив и здрав.