СДЖК - ВПС, спечелен

11:28
СДЖК - ВПС, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. февруари:
5 познати от 7 мача - 71.4% успеваемост

Залог на деня за 11.02.2015 г.    

СДЖК - ВПС, 18:30 часа

ВПС спечели първия мач в този турнир със сериозно доза късмет след като успя да отбележи гол в двубой, в който той беше напълно равностоен на своя опонент. СДЖК е доста амбициозен клуб, който разполага с много качествена селекция за стандартите на Финландия. Домакините днес ще подходят с оптимален състав и ще преследват дебютна победа в надпреварата, докато ВПС ще бъде без няколко основни изпълнители, които взеха участие в първия мач, който беше спечелен. Дори чисто теоретично СДЖК е по-класният тим от двата и това не следва да подлежи на съмнение, а и като добавим настроящата настройка на съперниците, спрямо този двубой, става ясно защо домакините тук са доста по-близо до трите точки.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.65
 
За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Автор: Георги Сотиров

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари