Футболист влиза в затвора, наръгал приятелката си до смърт

14:16
Футболист влиза в затвора, наръгал приятелката си до смърт
21-годишният футболист Рикардо Морисън, който е юноша на Бирмингам, е съден за убийството на приятелката си Еми Лий Барнс, съобщават британските медии.

Трагедията станала в началото на Ноември миналата година, когато мис Барнс, която е минал през кревата на Бенедикт МакКарти от Блекбърн ( на долната снимка) , решила да разкара своя приятел Рикардо.

Еми му пратила текстово съобщение с думите: "Вече не си част от живота ми!" и го помолила учтиво да напусне имението на баба й, където двамата живеели.

19-годишната блондинка обаче, била неприятно изненадана от скорошното завръщане на Морисън, който започнал да я налага с юмруци по цялото тяло и после я заключил в къщата, като взел и ключа на Еми.

Тя се обадила на родителите си и им разказала за случката, като баща й обещал вечерта да пристигне ида я отключи. Когато той пристигнал обаче, тя била буквално "накълцана" от Рикардо.

Все пак, минути преди да издъхне, тя се обадила в полицията и разкрива, че е била наръгана от гаджето си.

Вчера, дори майката на футболиста свидетелствала срещу него в съда и специалистите очакват Рикардо да получи поне 20 години зад решетките.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

iksvel
14.07.2009 20:14

Пълен ненормалник...Може момичето да е постъпило нечестиво, но са малко хората, които заслужават подобна смърт. Тоя не знае ли що е справедливост и възмедие? Нещата, които всеки получава, но им ги дава съдбата, а не някакъв подивял чернокож. Това си е чисто зверство, да погуби човешки живот, пък и при това младо, жизнено и хубаво момиче...