Бивша на Дефоу пиела по 12 литра на ден

12:01
Бивша на Дефоу пиела по 12 литра на ден
Шантел Хоутън, която е бивше гадже на Джърмейн Дефоу, разкри, че по времето, когато е страдала от булимия, е изпивала по 12 литра вода на ден, за да чувства стомаха си пълен.

Надарената блондинка наскоро разкри, че е започнала драстична промяна в живота си и вече е започнала да се храни здравословен, обмисля операция за намаляване на бюста и най-важното повече нямало да се остави да използват като играчка за секс, какъвто бил случая с връзката и с нападателя на Тотнъм.

"Преди време бях обсебена от мисълта за храна. Какво не трябва да ям, колко калории има във всяка погълната хапка. Имаше един период, в който пих по 12 литра вода на ден, за да мога да запълня липсата на храна в организма си", споделя Шантел.


"Пробвала съм всякакви различни диети и начини за здравословно гладуване. Истината е обаче само една: Сега поддържам фигурата си с много потене във фитнеса и със нормална здравословна храна", допълва мис Хоутън, която преди време обяви, че си търси сериозен мъж, който да я приема като личност, а не само да наблюдава бюста й. Все пак, трябва да признаем, че ще й е доста трудно да намери подобна комбинация....



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cr_Rona7d0
27.07.2009 20:08

е аз па пия по 12 литра на ден ма не са сложили моя снимка по белио в саита ;х

TigerJK
14.07.2009 12:09

гърдите големи ама и шкембето взело да ги настига *joking*