Лестър си търси нов мениджър, Пиърсън е уволнен

22:26
Лестър си търси нов мениджър, Пиърсън е уволнен
Ръководството на Лестър Сити уволни мениджъра Найджъл Пиърсън 24 часа след загубата на лисиците от Кристъл Палас с 1:0.

По време на двубоя от 24-ия кръг на Висшата лига Пиърсън бе в основата на неприятен момент, при който полузащитникът на Палас Джеймс Макартър се сблъска с наставника на Лестър и след това специалистът хвана играча за врата.

Босовете на клуба са повикали на среща Найджъл Пиърсън , обсъдили са действията му срещу Макартър и са взели решение да се разделят.

Последното място на отбора в класирането също е фактор към решението за уволнението. Лисиците се намират на последното място във Висшата лига с актив от 17 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Jason_Scotland
08.02.2015 23:33

Ха ново пет*surprized*
Гледах внимателно случката а и интервюто на Пиърсън след мача ... по всичко личи, че неуспехите са го изнервили здраво и поведението му беше абсолютно неприемливо за мениджър на ФК. Държа се като бабаит.
Като каза "Аз мога да се грижа сам за себе си" с полузаплашителен тон знаех веднага, че скоро ще е в Бюрото по Труда, както каза колега в другата статия*erm*
Понеже съм сигурен, че болното коляно на Хари не беше истинската причина да напусне КПР ... ще е майтап да поеме Лестър сега*joking**joking**joking*