Динамо Москва и Зенит пак желаят Ивелин

10:23
Динамо Москва и Зенит пак желаят Ивелин
Капитанът на България Ивелин Попов отново е сложен сред най-актуалните и желани имена за трансфер на пазара в Русия. Звездата на Кубан пак е свързан с преминаване в Динамо (Москва). Преди дни Попето призна в обширно интервю, че през лятото е бил близо до атакуващия призовите места в Русия Динамо, но шефовете от Краснодар са отказали да го пуснат. Сега от Кубан обаче са склонни да приемат многомилионна оферта за Ивелин. Българинът е оценяван на 7-8 милиона долара.
 
Водачът в руската Висша лига Зенит също има интерес към Попов, но на първо време ще пробва да вземе голмайстора на Спартак (М) Артьом Дзюба, който отказа да поднови договора си с московчани. Анализатори обясняват, че ако двата клуба не се споразумеят за трансферната цена, Дзюба ще премине без пари в Зенит през лятото, а сега тимът от Санкт Петербург ще пробва да вземе Ивелин Попов.
 
Генералният директор на Кубан Евгений Муравиев разкри, че именно Ивелин е в основата на привличането на Уго Алмейда в Краснодар. Португалският национал дойде без трансферна сума, след като разтрогна с Чезена. Попов е казал много добри думи пред шефовете на Кубан за бившия футболист на Бешикташ, когото познава отлично от времето, когато се подвизаваше в турския Газиантеп.
 
В последната контрола Кубан би 2:0 Висла (Краков), а Ивелин асистира за единия гол. 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
07.02.2015 19:27

Попе ,отиди в Зенит да покажеш на Кержаков как се пие водка със сельодка*smile**beer*