Сър Алекс с 60 млн паунда горница от трансфери, пести за зимни покупки

09:16
Сър Алекс с 60 млн паунда горница от трансфери, пести за зимни покупки
Манчестър Юнайтед регистрира сериозна печалба от покупко-продажбата на футболисти през лятото.

"Червените дяволи" си осигуриха Майкъл Оуен (свободен агент), Антонио Валенсия (17 милиона паунда) и Габриел Обертан (първоначални 3 милиона паунда). Общо тримата са стрували 20 милиона паунда на английския шампион.

От "Олд Трафорд" пък си тръгнаха Кристиано Роналдо (80 милиона в Реал Мадрид) и Карлос Тевес (приключил период под наем). Простите сметки в случая показват, че Сър Алекс е 60 милиона паунда горница.

Шотландският мениджър на Юнайтед съобщи, че отборът му е приключил с трансферите, но редица специалисти и медии се съмняват в думите на Фърги. Още нови попълнения в лагера на "червените дяволи" може и да има, но те ще бъдат на разумна цена. Много е вероятно на "Олд Трафорд" да пристигнат младоци от Бразилия и Италия, като Дъглас Коща от Гремио примерно.

Не е изключено хитрата лисица Сър Алекс да си остави "бели пари за черни дни" ако отборът му зацикли и има нужда от подсилване през зимата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TiSiLuD
16.07.2009 10:47

Няма кои да замени РОНАЛДО ! Само Нани може да го направи.. но какъв Велик Трениор е САФ? Като Даржи игра4 Като Нани на пеиката?

Dido_Man_U
14.07.2009 12:26

Браво на Съра че така е решил да си остави пари и за зимата *thumb_up* *thumb_up* *devil*

paco_kl
14.07.2009 09:55

абе пич,ти май не четеш всичко? Габриел Обертан (първоначални 3 милиона паунда). това според теб окончателна цена ли е?

red_manutd_7
14.07.2009 09:43

За пореден път се изумявам от това, колко НЕинформирани са WINNER.BG.Моля ви, спрете да копирате статии от другите сайтове като спортал,гонг,фокус-спорти други! ЦЕНАТА на Обертан е 8 милиона паунда, казаха го 100000 пъти!