Монако пропусна финал след изпълнение на дузпи

01:14
Монако пропусна финал след изпълнение на дузпи
Монако отпадна драматично на полуфиналите на турнира за Купата на Лигата на Франция. Монегаските отстъпиха на своя стадион "Луи II" на Бастия с 6:7 след изпълнение на дузпи.

В редовното време и продълженията двата тима не успяха да си отбележат голове - 0:0, което означаваше, че след 120 минути игра дузпите трябваше да определят съперника на Пари Сен Жермен на финала.

В крайна сметка, Бастия успя да излъже съперника си и си уреди среща с Ибра и компания. Във вторник вечерта ПСЖ надви с 1:0 като гост Лил в първия полуфинал.

Българският нападател Димитър Бербатов бе титуляр за Монако и игра до 97-ата минута, когато старши треньорът на домакините Леонардо Жардим реши да го смени с Лейви Курзава. В средата на първата част 34-годишният благоевградчанин имаше доста добра възможност да порази вратата на Бастия, но не успя да го стори.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

unbeatened49
05.02.2015 12:40

И аз съм на мнение, че от мач до мач има разлика! Но вчера, ако ви кажа, че буквално заспах на стола от гледането на този мач, не знам дали ще ми повярвате. Просто тотално бях отчаян от играта, ама тотално. Нямаше и едно хубаво разиграване и от двата отбора, Бербатов рядко буташе топка, абе като цяло трагедия! Но за мача с Арсенал със сигурност ще е по различно!!

caramell
05.02.2015 10:42

Тия са тотален хаос там братче.. добре , че е нашето момче на 34г. да ги влачи.. и снощи вместо да си вземат мача и да отидат на финал с ПСЖ , те се дънят.. защото е ясно , че ПСЖ ще е фаворит и срещу двата отбора , но срещу Монако щеше да по зрелищен мач.


Някой си правеше " ташак " , че тия ще отстранят Арсенал за ШЛ.. снощи за цял мач виждам , че са имали 3 точни удара и то в мач , който е 120 минути.. значи Арсенал в първия мач им пишат още 3ка.

gordon_shumway
05.02.2015 12:20

Първо погледни как се е представяла защитата им в мачовете и в първенството, и за Купата, и в Шампионска лига и тогава дрънкай. Щи им вкарате 3 гола ама на кукуво лято...и то за 1 мач...ако сложиш и нула след единицата може *joking**

aa2
05.02.2015 10:55

Недей ги отписвай толкова рано!Както могат да направят 1 адски слаб мач така могат да направят и 1 адски силен мач.Същото важи и за нас.2-та мача би трябвало да ги спечелим, но когато играе Арсенал нищо не се знае.Още повече, че ще го има и напрежението от отпадането на тази фаза в последните години.