Славчев: Като дете играех на "ФИФА" с Болтън

19:28
Славчев: Като дете играех на "ФИФА" с Болтън
Симеон Славчев не скри вълнението си от трансфера в Болтън Уондърърс. Българският полузащитник премина под наем в английския клуб до края на сезона от Спортинг Лисабон.

На перфектен английски език Славчев даде първото си интервю като футболист на Болтън и каза, че няма търпение на усети атмосферата на английския футбол.

"За мен е чест да бъда тук. Искам да помогна на себе си и на отбора да постигне много победи. В предишния ми отбор не играех достатъчно и исках да променя това, защото аз съм млад футболист и мисля, че заслужавам да играя повече", каза Славчев пред клубната телевизия.

Полузащитникът разкри интересна подробност, че като дете е играл на популярната електронна игра "ФИФА" с отбора на Болтън.

"Харесвам Болтън и английския футбол още от дете. Помня, когато Болтън бе във Висшата лига. Знам, че преди мен тук игра и Мартин Петров."

"Има и нещо интересно като факт: като дете играех на компютърната игра "ФИФА" и тогава си бях избрал именно отбора на Болтън", каза още Симеон Славчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Turek
05.02.2015 01:23

"В предишния ми отбор не играех достатъчно и исках да променя това, защото аз съм млад футболист и мисля, че заслужавам да играя повече"
Колко умее да играе футбол е спорен въпрос но не може да му се отрече, че има чувство за хумор*joking*

nasko_iliev54
04.02.2015 20:53

Пак ще продължиш да играеш на тази игра ама на пейката този пъг на Болтън

gordon_shumway
04.02.2015 21:03

Има само една дума подходяща за личности като теб - цървул!

Amador
04.02.2015 20:52

А пък аз често играех с Мидълзбро.*smile* и Блекбърн. 2007г. Болтън си бяха силни, и ми бяха симпатични но жалко, че отпаднаха.*sad*

moni_barca
04.02.2015 19:58

Ако беше менал в КПР!Сигурно щеше,да каже че и с тях е играл на Фифата!!! *smile*