Реднап напусна Куинс Парк Рейнджърс

19:45
Реднап напусна Куинс Парк Рейнджърс
Хари Реднап е подал оставка като мениджър на Куинс Парк Рейнджърс. 67-годишният специалист се оттегля, защото се налага да претърпи тежка операция на коляното.

Англичанинът оставя тима си на предпоследното място в класирането на Висшата лига, но отборът е на точка от спасението. Засега съставът ще бъде воден от Лес Фърдинанд и Крис Рамзи.

"Благодаря на ръководството, футболистите и целия екип, както и на феновете, които бяха абсолютно фантастични спрямо мен и ме подкрепяха, откакто пристигнах. За съжаление се нуждая от спешна операция, което ще ми попречи да си върша работата за напред. Това означава, че няма да мога да съм на игрището всеки ден и ако не мога да дам всичко от себе си, мисля, че е по-добре някой друг да поеме задълженията ми", каза Реднап.

Той пожела да успех на КПР и изрази увереност, че отборът ще запази мястото си във Висшата лига.

Реднап пое тима през 2012 г. Тогава мениджърът не успя да спаси отбора от изпадане, но още следващия сезон лондончани се върнаха в елита.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Big_Ivan017
04.02.2015 05:52

Няма лошо, *smile* ще е интересно да видим кой отбор ще подхване след тях ако все още не е решил да си спре кариерата *smile*

Jason_Scotland
03.02.2015 21:20

Жалко за Хари, добър тренер. Желая му успешна операция и бързо възстановяване.
Сещам се за онзи случай при контрола на негов отбор (мисля Уест Хам беше) дето некакъв фен отзад цяло първо полувреме викал и се правил на разбирач на схеми и отигравания.
На почивката Хари го дърпа за ръкава вътре, обличат го, дават му нареждания, които да спазва, но и му се позволява да импровизира.
Оня излиза и му трябват няколко минути за да разбере колко далеч е от истината и че между трибуни и терен разлика огромна.
Разказвам го по памет и може да има грешки ама беше хит този случай, защото го разправяше потърпевшия всъщност*confused*

Sparta4e
04.02.2015 00:11

Мисля че ставаше въпрос точно за фен който Хари го вкарва второто полувреме и фена прави 2 гола. Може да греша,ама ставаше въпрос именно за мач на Уест Хям(контрола)

FLP
03.02.2015 22:08

Къде те обидих в предишния си коментар ? Моля посочи , а това , че "нямаш спомен" не значи че си прав Резорс , моля те замълчи 12 годишен

Rezors
03.02.2015 22:04

Явно имаш проблем с четенето *nerd*

Jason_Scotland
03.02.2015 21:50

Ей ама много си отворен. Изрично писах, че го разказвам по памет и може да има грешки а да не говорим, че въобще нямам спомен за вкаран гол ама къде по-лесно е да обиждаш зад компа нали*thumb_down*

FLP
03.02.2015 21:42

Пълни глупости си написал , хари вкарва въпросния фен и той вкарва гол..

sensea
03.02.2015 19:53

Уважавам Реднап като треньор ,въпреки предпоследното място ....ако беше навил племенника си да поиграе при него , вместо в Сити ....може би щяха да са по напред....