Оуен се ядоса: \"Спрете да ме наричате податлив на контузии!\"

20:05
Оуен се ядоса: \"Спрете да ме наричате податлив на контузии!\"
Майкъл Оуен призова медиите в Англия да спрат да пишат за него, че е податлив на контузии. Новото попълнение на Манчестър Юнайтед изрази увереност, че ще отбележи много голове за новия си клуб и ще помогне на "червените дяволи" да спечелят трофеи през този сезон.

"Вбесявам се, когато чета в пресата, че съм податлив на контузии. През миналите два сезона имам 32 и 33 мача с Нюкасъл. Като се има в предвид, че отбора не игра в евротурнирите, отпадна рано от двете Купи, тогава остава само Висшата лига, където са само 38 мача. Така че, мислете преди да пишете", коментира Майкъл след тренировъчно занимание на новия си отбор.

"Мога да ви уверя, че много повече отбори, отколкото можете да си представите, искаха да ме привлекат през това лято. Фактът, че приех да играя в Юнайтед, означава, че още вярвам, че съм достоен да играя на най-високо ниво", допълни юношата на Ливърпул, който е подкрепял Евертън като дете и изкара кратък, не особено сполучлив период в Реал Мадрид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FLY_I
14.07.2009 09:59

правеше ги навремето ама май си изгуби скоростта и затва не е същия играч,ако блъска здраво и ако е здрав може да свърши доста работа,ама ме съмнява такъв баровец като него да се надъха.. *wink*

ov3r
13.07.2009 23:59

Като го видя това "В ПРЕДВИД" и пъпки ми избиват *sad* . Не знам на какво е податлив Оуен, но според мен още преди години стана жертва на скапаните английски медии. Те постоянно го обявяваха за детето чудо, за бъдещия крал на футбола и т.н. И какво като е изиграл 65 мача през тези две години, някой разбра ли, че изобщо е играл? Просто трябва да свикнем с мисълта, че нито е толкова добър, нито гениален, а и вече не е първа младост. Сър Алекс го взе да си запълни пейката и на него му е пределно ясно...

LFC_T9_G8
13.07.2009 23:39

то кво да не ходи в Манчестър .. той не трябваше да се маха от Ливърпул .. трябваше да си продължи и за напред както Джерард .. ама ..

lfc_bul
13.07.2009 22:35

Owen си е голям пич, ама не трябваше да ходи в Манчестър ...