Секси водеща обяви Ювентус за най-добрия отбор в Европа

21:05
Секси водеща обяви Ювентус за най-добрия отбор в Европа
Лаура Бариалес, която е бивша водеща на италианското футболно предаване "Контрокампо", обяви Ювентус за фаворит в тазгодишното издание на Шампионската лига.

Мис Бариеалес, която е известна фенка на Реал Мадрид, изненадващо заяви, че в "Кралския клуб" през този сезон има страшно много примадони и това ще изиграе лоша шега на нейните любимци.

"Затова си мисля, че това ще е годината на Ювентус. Там назначиха един много ерудиран и запознат с обстановката в тима наставник, какъвто е Чиро Ферара. Отборът вече има изявени плеймейкъри в лицето на Диего и Себастиан Джовинко, и съм уверена, че ще правят разликата през тази кампания", споделя чаровната Лаура, която е една от бившите изгори на Симоне Инзаги.

"Иска ми се някой ден да видя Фернандо Торес в Юве, мисля, че той много би паснал на този тим", допълва Бариалес, която освен на Реал изглежда има и "тайни" симпатии към "бианконерите".

"Любимият ми футболист от тази селекция на Юве е безспорно Джовинко. Наелектризирам се, когато го гледам, той е невероятен играч и си мисля, че ще се превърна в символ на тима, какъвто е Алесандро Дел Пиеро", каза още апетитната брюнетка.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

go6etoo
16.07.2009 00:33

и яз искам да видя торес в Ювентус и яз смятам че шансовете на Ювентус за ШЛ са много по-добри от миналата година *wink*

SoundTracK
14.07.2009 23:27

За Торес във Юве ...неразбира ..но че тази година Юве имат голям шанс за ШЛ си е права жената *wink* Миналата год нямаха играчи.тъкмо бяха излезли от Сериа Б и сами видяхте докаде стигнаха .. и аз мисля така и им пожелавам успех защото много се борят и си го залужават

nasran_chorbar
14.07.2009 10:52

Тая е очевидно незадоволена...като всички бивши на инзаги *joking*

LFC_T9_G8
13.07.2009 23:36

тая не си е пила хапчетата хахахаха .. хем не си е пила хапчетата , че вика за Ювентус фаворити за ШЛ .. и за Торес да го видела в Ювентус .. хахаха .. тая нещо я пере съчмата *joking*

AnTONYo
13.07.2009 23:28

Хем хубава,хем разбира от футбол *lol* Хем пък и е от правилния отбор *lol* Е това ще е моята жена *lol* xaxa

Adrian000
13.07.2009 23:08

Може да не разбира от футбол, ама.... ухх *joking*