Кот д'Ивоар е последният полуфиналист в КАН (видео)

23:25
Кот д'Ивоар е последният полуфиналист в КАН (видео)
Кот д'Ивоар се превърна в последния отбор, класирал се за полуфиналите на турнира за Купата на африканските нации. Слоновете продължават напред след успех с 3:1 над Алжир.
 
Попаденията за Кот д'Ивоар бяха дело на Вилфред Бони ('26, '69) и Жервиньо ('94), а за пустинните лисици точен бе Ел Судани ('51). 


 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
02.02.2015 08:12

Много се радвам за Кот д'Ивоар ! Най-после ще играят финал на КАН. От край време чакаме финал Гана - Кот д'Ивоар и мисля, че тази година най-после ще се получи.

golemiq_geshan
02.02.2015 00:46

В групите още казах , че просто тоя Алжир е сбирщина и няма нищо общо с предните бойци от 2010 и за мен лично този крах беше повече от очакван и дори малко закъсня , защото не заслужаваха да минат и групите дори тея женчовци , големите звезди с голямото самочувствие , точно като играта на Япония в купата на Азия и резултата беше същия , при положение , че за мен при гола имаше засада , а и много дърводелски подходиха слоновете в защита , все едно са схванати и са играли 240 минути .... Ренар е много голям мотиватор и днес за първи път го видях да гори за Кот Д'Ивоар . Ясна е , че има проблеми с много от играчите и пререкания с тях , но днес явно се бяха обединили в името на успеха иначе в групите стоеше все едно не му пука изобщо дали дори 1.4 финал ще стигнат