Утре Юнайтед се разделя с Андерсон

13:11
Утре Юнайтед се разделя с Андерсон
Манчестър Юнайтед ще се раздели с полузащитника Андерсон, който отдавна бе поставен в трансферната листа на отбора, съобщава "Дейли Мейл".

Утре бразилецът ще премине в Интернасионал, като се очаква червените дяволи на практика да пуснат футболиста на свободен трансфер.

Юнайтед отдавна търси начин да се раздели с Андерсон, като с неговото напускане ще се облекчи бюджета за заплати на тима.

Халфът получаваше по 60 хиляди паунда седмично, въпреки че бе твърда резерва в последните години.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Amateur2014
01.02.2015 18:58

Загатна за някакъв талант в началото и това беше. Най-добре е да го махаме, че такава заплата за играч, който изобщо не играе е пълен абсурд. Да не говорим, че имаме още един хрантутник в лицето на Йънг, който получава абсурдно висока заплата. Но и да се отървем от неговите 60 000 паунда седмично пак няма да е никак зле. Всичко добро му желая, но просто не успя в това си начинание.

ryangiggs1000
02.02.2015 10:42

Точно Йънг е единствения,който е с някакъв приличен КПД в това малоумие наречено 3-5-2.Що се отнася за Андерсон,след като го взехме от Порто имах големи очаквания,но пича просто не пожела да се развива.

HeatAr29
01.02.2015 17:13

Това ни е най-добрата сделка в последната една година!Заявявам го най-сериозно,въпреки че купихме наистина страхотни футболист,някои от които много харесвам.Нищо друго обаче няма да ме направи по-щастлив от това най-накрая да се отървем от тая отрепка,която буквално живееше на гърба на клуба още откакто дойде там.Лично аз не си спомням за по-голям некадърник,който да е обличал екипа на Юнайтед,а липсата му на амбиция и на всякакво желание да докаже,че става за нещо мога да сравня единствено с тази на малоумника Адриано!Ликувам!

Luxury
01.02.2015 16:57

Отдавна трябваше да напусне да си намерише отбор и да играеше редовно отколкото да търка пейката.

PRI_A_TEL
01.02.2015 15:37

Андерсон имаше голям потенциал, но се контузи няколко пъти и играта му спадна сериозно, поведението на терена се промени, както неговото собственно, така и на съотборниците му спрямо него. Беше доста бърз за халф, всички казваха че има потенциала да наследи Скоулс, но нищо такова не видяхме. Все пак нека не забравяме контузията на Харгрийвс, която пък извади тотално играча от игра. След това нека не забравяме и Рууни, човека играеше страхотно преди да скъса връзки на глезена, вкараваше по сумати голове, тичаше по терена като ненормален, но след контузията не беше същия. Нека не забравяме и възможноста да купим Строотман, който сега е контузен отново и близките 3-4 месеца няма да се появи на терена, а може да се стигне и до край на кариерата му. Контузиите винаги са смачквали, естественно има различни контузии. В големите отбори, те са голямо страдание, защото играчите получават колосални заплати, а когато са контузени, отбора направо е като нокаутиран. Дано върнем Фалкао обратно, че и с него ще берем ядове.

Tearstained
01.02.2015 13:39

Бая парички глътна, и то без да играе... ама всяка приказка си има край *smile*)) Между другото, в началото много ми харесваше как играе...

Salient
01.02.2015 14:48

И на мен ми харесваше първите 2 сезона. Игра прилично и загатваше за потенциал. Благодарен съм му за дузпата в Москва, но общо взето с това се изчерпват постиженията му с отбора. Андо е абсолютно олицетворение на това, което представляват почти всички бразилци във футбола, но той го качи на съвсем друго ниво - липса на всякаква амбиция, мотивация и дисциплина. Да си на 26 и да си свършил с футбола...