Пропадна трансферът на Домо във Вардар

12:14
Пропадна трансферът на Домо във Вардар
Македонският Вардар (Скопие) се е отказал от мераците си да привлече нападателя на " Левски" Валери Домовчийски, твърди "7 дни спорт". През последните десетина дни македонците бяха спрягани като евентуалния нов отбор на Домовчийски, но в крайна сметка така и не изпратиха официална оферта за нападателя.

Представители на Вардар гледаха Валери в контролата срещу Карабах и след това поискаха видеозаписи на още негови изяви. От Вардар са харесали качествата на нападателя, но така и не са декларирали официално желанието си да го имат в редиците си. От Вардар са провели единствено неофициални разговори с Домовчийски. Македонците дори не са присъствали на последната проверка на "Левски" срещу носителя на купата на Молдова Милсами (0:0).

От началото на предсезонната подготовка Домовчийски се представя повече от добре, като започна годината с хеттрик срещу Вихрен (8:0), а след това отбеляза два пъти и при успеха над Карабах с 3:0. Наставникът Стойчо Стоев не веднъж заяви, че е много доволен от Домовчийски, но със сигурния трансфер на Осман Джалоу и опцията Антонио Аниете да играе на върха на атаката Валери е много вероятно да се застои на пейката през пролетта, ако все пак не бъде продаден.

Интерес към Домовчийски все пак не липсва и до края на трансферния прозорец в "Левски" очакват той да бъде материализиран в оферта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари