Буш: За мен бе чест да играя за ЦСКА!

11:50
Буш: За мен бе чест да играя за ЦСКА!
Нападателят Серджиу Буш благодари на ЦСКА за краткия му, но съдържателен престой на "Българска армия". Румънецът напусна клуба като голмайстор на "А“ група с 10 попадения в 19 мача и 4 асистенции. Той се разписа и в двете вечни дербита (2:0 и 3:0).

" ЦСКА е голямо семейство и съм много горд и щастлив, че имах възможността да съм част от него. За мен бе чест да играя на „Българска армия". Вече ми липсвате, момчета! Желая ви всичко най-добро и нямам съмнения, че ще станем шампиони. Само ЦСКА!", написа Буш в instagram.

Той публикува и снимка със съотборниците си Венци Василев, Жуан Фелипе, Маркиньос и Марио Бръкляча.

Малко по-късно румънецът направи кратко изказване и в социалната мрежа Facebook, споделяйки снимката си с екипа на Шефилд. "Направих голяма стъпка напред през миналата нощ. Давайте, бухали! Всички сме от Уензди, нали", написа Серджиу.

Неговият трансфер в английския тим бе посрещнат с голямо одобрение както от българските, така и от британските привърженици, пише "Тема Спорт".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Mek_bacTyH
01.02.2015 16:36

...от години се наблюдава една интересна тенденция, чужденци играли в А група, бързо и лесно си намират отбори на запад, а български футболисти с много по-добри качества и по евтини не могат да направят трансфер *wink*