Звезда на Тотнъм нокаутиран в ресторант докато хапва

19:38
Звезда на Тотнъм нокаутиран в ресторант докато хапва
Един от звездите на Тотнъм Дейвид Бентли е бил нападнат неочаквано в събота, докато е обядвал в лондонски ресторант заедно с бременната си съпруга и семейството на най-добрия му приятел.

Докато халфът на "шпорите" кротко си говорил със своята компания, мъж на около тридесет години се приближил светкавично към масата му и забил яростен юмрук в лицето на футболиста.

Бентли бил видимо зашеметен за няколко минути, а през това приятелят на играча тръгнал да гони избягалия хулиган. Дръзкият нападател успял да се измъкне от своя преследвач, като дори му насинил окото и му отворил аркада.

"Дейвид е жертвата в този случай. Той просто си е обядвал и изведнъж е бил ударен в лицето, без с нищо да предизвиква подобно поведение. Все още не ни е ясно каква е причината за реакцията на нападателя", коментира агентът на халфа.

Медиите на Острова предполагат, че Бентли е бил нокаутиран или от привърженик на Арсенал, който е бил бесен от факта, че юноша на "топчиите" играе в кръвния враг Тотнъм, или от фен на "шпорите", ядосан от слабия сезон на халфа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация