ЦСКА с първа загуба в контролите

16:56
ЦСКА с първа загуба в контролите
ЦСКА допусна първа загуба в предсезонната си подготовка. Армейците бяха победени от Рапид Виена с 2:1 в контролна среща.
 
В 8-ата минута играчите на Рапид откриха резултата чрез Алер, който без проблеми се разписа, след като бе оставен сам срещу Дивиш. Това попадение събуди играчите на Стойчо Младенов, които до края на първата част пропиляха доста положения.
 
В 14-ата минута Маркиньос бе много близо до изравняване на резултата, но негов силен удар от фаул попадна в гредата, като при тази ситуация вратарят на Рапид само изгледа топката. В 26-ата минута Йоаким се възползва от грешка в защитата на противника и след това изведе Галчев сам срещу вратаря, но халфът на червените пропусна да се разпише от създалата се отлична ситуация.
 
В 37-ата минута Тони Силва напредна добре по крилото, но се забави с отиграването. Все пак той центрира добре към Милисавлевич, който с удар с глава изравни - 1:1.
 
В 39-ата минута играчите на Рапид бяха близо до второ попадение, но Апостол Попов се намеси решаващо и изчисти топката в корнер. Отговорът на ЦСКА не закъсня, като само две минути по-късно, удар с глава на Тони Силва бе изчистен от голлинията на австрийците.
 
През втората част наставникът на 31-кратните шампиони на страната Стойчо Младенов смени голяма част от титулярите. В 65-ата минута Марин Оршулич получи втори жълт картон и напусна игра, но приятелският характер на мача позволи на негово място да се появи Пламен Крачунов. В 77-ата минута реферът даде червен картон и на втори играч на ЦСКА - Николич за грубо влизане в краката на противников играч. Неговото място зае Петър Витанов.
 
В последните десет минути играчите на Рапид се активизираха и дори стигнаха до втори гол. Той падна в 83-ата минута, когато Доминик Щаркъл се разписа с удар от границата на наказателното поле. Така ЦСКА записа първата си загуба в контролите, макар да изиграха един силен мач. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
31.01.2015 20:19

До коментар [@comment 1755864] от [@user plus1]:

Елате в А група ще ви караме като трудовашки колички,,монтански.Вие не сте фактор и никога не сте били.Много поздрави от Тунджа Ямбол...те знаят как да ви онождат най добре*smile*