Национал ненужен в ЦСКА

13:35
Национал ненужен в ЦСКА
След 6,5 години вярна служба на стадион "Българска армия" Йордан Тодоров все повече се очертава като крайно ненужен в ЦСКА. Според перфектно информиран източник футболистът на националния отбор на България не влиза в плановете на "червения" треньор Любо Пенев, съобщава "24 часа".

Предисторията на негласния конфликт между двамата датира от мача със Сливен през изминалия сезон в София. Тогава в Борисовата градина всички фенове видяха как Любо караше Тодоров да се върне през второто полувреме като десен бек, но той държеше да остане халф в същата зона.

От доста време самият Тодоров иска да излезе да играе в чужбина, а обтегнатите отношения с Пенев допълнително засилват желанието му.

Утре обаче един от собствениците на ЦСКА Димитър Борисов вероятно ще преговаря за трансфер на пловдивчанина в Локомотив София с колегата си Николай Гигов. "Железначирите" търсят именно човек, който да играе в зоната на десния халф, каквито са и актуалните амбиции на Тодоров. Опитен играч като него се вписва идеално в плановете на Локо за комплектуването на тима.

При липса на интерес от чужбина тимът от Надежда може да се окаже единствената опция за него. Миналата седмица се заговори за интерес на румънския шампион Униреа Урзичени към Тодоров, но конкретно предложение няма.

Другата опция зад граница за Йордан е Русия. Неговият мениджър Емил Данчев в момента проучва вариантите за там. Все още има възможност към първенството на най-голямата държава по площ в света да се запъти и друг футболист на ЦСКА - Маркиньос.

Бразилецът бе на проби във водения от Димитър Димитров-Херо Амкар по време на лагера в Австрия и записа участиев в две контроли на отбора от Перм, но оттам не напират да го вземат. Сатурн може обаче да го приюти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

wintex
14.07.2009 03:20

Пенев... Пенев... и като се махне тодоров, какво ще става?? Над 2.5 гола всеки мач?! Йордан Тодоров е защитен халф.. толкова ли е трудно да се проумее - ЗАЩИТЕН ХАЛФ!!! 3-1-4-2 е схемата беее пеневввввввввввв, аз ли ще те уча бе.... Кой ще извежда атаките, кой ще спира главните акати... кой бе.. кой го е правил до сега ? Не че тодоров е играч за милиони, но кой ще го замести ? Някой пулио от светкавица, от марица, от младежкия ли ?? Качествен играч, бек ще ми поставя и нали знаеш, че тези на Локо и Левски няма да минат... като видят тодоров десен бек и някой сопол за ляв бек.. как мислиш, техните трениори какво мислиш ще им кажат ?? АТАКУВАЙТЕ ОТ ЛЯВО Е ТОВА ЩЕ ИМ КАЖАТ.. ах пеневвв.. прост си 3-ма!!!!

bigred81
13.07.2009 23:09

аз пък съм на мение 4е Дан4о Тодоров няма място в халфовата линия, никакава техника за флангови футболист,слабо центриране на скорост(от място всеки може) ,понякога ти4а като муха без глава без да има смилъл от това,напълно подкрепям Пенев за това 4е него пуска халф.а и само треньора ре6ава кои каде и кога ще играе,Тодоров не е нищо пове4е от другите в ЦСКА 4е да си позволява да противоре4и на треньрско решение

donatelo
13.07.2009 22:19

Това е така ,защото се дават лицензи на измислини отбори,като този на Дражев.Защото лежим на лаврите отпреди 1995год.,защото освен стад.В.Левски и Лазур в Бургас нямаме едно свястно съоръжение,защото сани такива управниците,защото НИЕ феновете както кава Ботев се бием в гърдите но.....само в кръчмите!Ето няколко причини дасме на това "дереже".

bacardy_breezer
13.07.2009 21:10

Спомням си преди години първенствата на Русия , Сърбия , Хърватска,Украйна,Румъния бяха на нашето ниво даже и по-зле.А сега можем ли да сравним тези първенства с нашето ?Можем ли да сравним Шахтьор Донецк , Динамо Киев , Динамо Загреб , Хайдук Сплит,Партизан,Динамо Букурещ,Зенит,ЦСКА Москва,Рубин с нашите Левски и ЦСКА ?Май неможе да става и дума за сравнение....

donatelo
13.07.2009 21:07

bacardy_breezer Незнам братле,явно всеки иска да спечели колкото се може по-бързо,и по-безболезнено.

bacardy_breezer
13.07.2009 21:03

Томов и Батков съсипаха двата отбора....Томов се махна ,но сега боклукчиите продължават "святата кауза".Всички други страни прогресират на футболно равнище ,а ние всяка година копаем ли копаем все по-наполу и по-надолу.... Въпросът е ДОКОГА ?

donatelo
13.07.2009 20:57

roommen Напълно съм съгласен с теб.Защото това е проблем и на Нацията ни.

roommen
13.07.2009 20:26

Лошото е че в Левски имаме човек на този пост иначе на мен доста ми харесва като футболист Й. Тодоров ама и той има един български проблем че много му знае устата .Малко повече морал и сдържаност да имаше у него щеше да е идеалното клрило .

donatelo
13.07.2009 20:03

Ей beto многоси прав братле.Още в началото на миналия век Константин Иречек ние разбрал що за народ сме.Такъв сие нашият тъп манталитет,аи невиждам как щего превъзмогнем!

tuks1m
13.07.2009 17:21

Ще е бозобразие ако продължат да продават така *sick*

MeToDueB
13.07.2009 16:52

защо да те плюят/ем .. като казваш истината ? От истината боли най-много, но си е така .. имахме един съсипвач - Томов, Левски имат един - Батков .. сега други започват да се намират и при нас .. мн са зле нашите "грандовете" *sick*

beto
13.07.2009 16:34

Поредна неадекватна постъпка в ЦСКА!Имам чувството, че червеното ръководство си е спретнало негласно съревнование със синьото ръководство за това кой отбор ще бъде по бързо съсипан!То бива пародии и простотии, но като това лято няма второ.И в двата клуба гледат да се отърват от що годе качествените футболисти /настоящи или дошли на проби/ и се пълнят със куци прасета/ЦСКА/ и говеда които стават само за създърма/Левски/! Хайде левскарчета и цесекарчета почвайте да плюете по мой адрес.Вие само това знаете точно като двете кухи ръководства на двата бивши гранда! *smile*

MeToDueB
13.07.2009 16:33

а иначе .. Любо какво се кара с опитните ни играчи .. вече не знам. Лазаров играеше перфектно .. изпусна само една важна дузпа, но имаше и доста добри мачове .. сега и опитния Тодоров .. той иска да напусна, обаче в чужбина .. а не да бъде спрян да играе за ЦСКА и да отиде в някой бг клуб .. *evil*

MeToDueB
13.07.2009 16:31

Неговото лично желание (на Йордан Тодоров), е да го продадат *wink* Все пак .. не му остават много години футбол и иска да натрупа някакво богатсво. Едно е да зимаш 5,10 хиляди .. друго е да играеш .. в Русия примерно и да взимаш по 400,500 на сезон .. че и повече с премиите и глупостите.

zinatop_71
13.07.2009 14:56

Ниастина е така!Дано е един от най-добрите и опитни футболисти в ЦСКА и ако го продадат, отбора ще заприлича на нищо, особено ако и продължават да продавт юношите на отбора!Махнете Чичовото, искаме Стойчо!