Рома отказа да вземе Касано на свободен трансфер

12:16
Рома отказа да вземе Касано на свободен трансфер
Антонио Касано се е самопредложил на Рома, съобщават медиите в Италия.

Нападателят разтрогна договора си с Парма по взаимно съгласие, за да облекчи бюджета за заплати на дуковете, които са в сериозна финансова криза.

Сега 32-годишният голаджия си търси нов отбор.

Мечтата на Антонио е била да доиграе сезона на "Олимпико". Касано е бил готов да подпише с джалоросите срещу 500 хиляди евро заплата до края на настоящата кампания. Ръководството на вълците обаче е отказало подобна опция.

Друг вариант пред Касано е завръщане в Интер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crazy_rabbit
29.01.2015 11:47

Няма такава оферта - безплатно да си сложиш таралеж в гащите *lol*

golemiq_geshan
28.01.2015 13:57

Толкова много опции имаме в атака и кой от кой по - изобретателни , като Жервиньо , като Флоренци , като Итурбе , ама неее тва не са житни бегачи , много са изобретателни , толкова изобретателни , че тримата на куп не стигат и на 20% от въображението на Касано ... Но защо да взимаме Касано да ни помага в трудната и дълга програма до края , където не се знае кой може да се контузи и кой няма да издържи както го правят и в момента ... 500 000 ?! Те сигурно чистачите взимат толкова там 4-5 човека ... Другия вариант е може би да вземем някой не житен бегач без грам акъл в главата си , а наистина грамотен играч и то млад за бъдещето , но толкова ли голям удар ще се прави , че се чака до кой ден сме днес ?! 28-ми , значи още 3 дни до края на трансферния , толкова ли голям удар готвим , че още и още го пазят в тайна ?! СЪМНЯВАМ СЕ !!!

Kotov
29.01.2015 11:42

Не сам съгласен според мен Касано се изчерпа като футболист и спиралата с отборите го показва не мисля че ще помогне с нещо на Рома да станат шампиони и да земат титли просто в Италия има само един отбор Ювентус! със свободни агенти не се печели титла