Лацио отново подчини Милан и се класира на полуфинал (видео)

23:57
Лацио отново подчини Милан и се класира на полуфинал (видео)
Милан загуби от Лацио с 0:1 на "Сан Сиро" в четвъртфинален двубой от турнира за Купата на Италия.

Главен съдия на мача бе Джанлука Роки.

Това бе втора поредна загуба на росонерите от същия съперник в разстояние само на три дни. В събота орлите биха Милан с 3:1 като домакини на "Олимпико" в сблъсък от Серия А.

Днес възпитаниците на Стефано Пиоли отново успяха да надвият своя опонент и по този начин да си осигурят участие в полуфиналите на турнира за Купата на Италия.

Единственото попадение в двубоя бе дело на Лукас Биглия, който се разписа от дузпа в 38-та минута. Халфът стреля в долния ляв ъгъл на Абиати, който се хвърли в обратната посока.

Гостите от Рим играха 45 минути с човек по-малко, след като Лорик Кана получи втори жълт картон и бе изгонен.

Въпреки численото си превъзходство обаче, росонерите не намериха път към вратата на Бериша.

Един от най-спорните моменти в срещата дойде двадесет минути преди края. Тогава Джампаоло Пацини реализира гол, но Роки го отмени заради игра с ръка. На повторенията останаха съмнения дали наистина таранът на Милан е нарушил правилата.

В последните секунди страничният рефер спаси Лацио, отменяйки гол на Алесио Черчи заради засада. И в този случай ситуацията бе доста спорна.

Състави:

Милан: Абиати, Абате, Алекс, Рами, Албертаци (81 Сусо), Мунтари (51 Хонда), Монтоливо, Поли (79 Ван Гинкел), Черчи, Пацини, Менез

Лацио: Бериша, Конко (83 Перейриня), Маурисио (55 Баста), Кана, Раду, Онази, Билия, Пароло, Каталди (46 Новарети), Клозе, Кейта


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

medno
28.01.2015 12:42

Аз не се ядосвам. Дори се радвам, че са ми толкова предвидими ... Едно е сигурно. Има няколко отбора, които със сигурност ще бият Милан където и да ги хванат и това са : Юве, Дженоа, Лацио, Рома и Наполи

biserms
28.01.2015 10:49

Сефте... За Милан има само едно решение, за да станат пак гранд и това е Берлускони да ги продаде на някой човек с ПАРИ, който няма да му се свиди да инвестира в отбора. Ама като гледам как се е заинатил и не иска да ги продава.... Май ще продължат така още доста години и ще се радват на трансфери като този на Салваторе Бокети, който дори за Спартак Москва не става *confused*

holigan4e
28.01.2015 01:08

В Милан трябват яки промени. Не знам кой е виновен , ама едва ли е Пипо. При Зеадорф да не бяха по - добре ? Дано да се оправят , че не им отива на името. Същото важи и за Ливърпул.

NoDiggity
28.01.2015 01:04

Пипо хвърчи според мен след тоя мач. Само че не знам кой би оправил Милан в текущото му състояние.

kozara
28.01.2015 00:10

Grande Lazio!Отбора на Рим съсича инвалидите от град Милано.