ЦСКА дава всичките си играчи на Ивайло Петев

08:52
ЦСКА дава всичките си играчи на Ивайло Петев
ЦСКА е дал съгласие да пусне всичките си футболисти в националния отбор на България за контролата с Румъния на 7 февруари. За дебюта си селекционера Ивайло Петев се видя в чудо - не може да събере група от играчи, защото мача не е на официална дата на ФИФА. В предварителния състав на националния отбор от червените фигурира единствено десният бек Венцислав Василев, който е дебютант, пише "Труд".

ЦСКА е позволил на Петев да повика Александър Тунчев, Валентин Илиев, Маркиньос и Борис Галчев, които са останалите футболисти, намирали място в националния тим. Тунчев и Маркиньос дори бяха в групата за последния двубой под ръководството на Любо Пенев - срещу Малта (1:1). Треньорът на червените Стойчо Младенов е готов да се лиши от всичките си българи за контролата срещу Слован Либерец, която е на 6 февруари. Наставникът заяви, че в името на единствената национална кауза в българския футбол ще направи необходимите компромиси. ЦСКА се готви на 50 км от базата, където ще бъде мачът с Румъния.

Иван Стоянов отново не успя да поднови тренировки с червените, както бе планирано. Крилото продължава да чувства болки в единия крак и е на облекчен режим. Ако Тони Силва бъде продаде на Бешикташ, изведнъж дясната зона на червената атака може сериозно да се оголи. Също на облекчен режим тренира и бразилският халф Еденилсон Бергонси.

Засега няма потвърждение, че представители на азербайджански клуб ще гледат Борис Галчев в някой от мачовете на ЦСКА. Те са поискали програмата, но оттогава - ни вест, ни кост. Ако бъде извикат в националния отбор, акциите на Галчев могат да скочат още.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mfantastiko
27.01.2015 18:19

те па и едни играчи

Kalinho
27.01.2015 18:45

да и им трябват по 2-3 мача да вземат пенсия *smile* а и са ви единствените българи.

manutd_forlife
27.01.2015 18:32

Те тези играчи са си баш най-добрите. Те се борят за първо място, не шесто, като друг отбор, намиращ се в покрайнините на София.

LiamBrady
27.01.2015 12:21

Не знам на какво се радвате... Лудогорец имат повече национали отколкото ние българи. Ако изключим Венци Василев, другите нямат никакво бъдеще в националния, а дори и сега не са основни играчи.

night_wolf1984
27.01.2015 11:43

Така трябва..България над всичко*smile*

gordon_shumway
27.01.2015 11:58

Естествено - ние да не сме онова изкуствено отборче от Долината на широките гащи Разград!