Белаид: Пуснете ме в Болтън без пари

08:30
Белаид: Пуснете ме в Болтън без пари
Централният защитник на Левски Аймен Белаид все пак е бил харесан от английския Болтън Уондърърс. "Меридиан мач" обаче научи, че в тима от Чемпиъншип, който е в тежка финансова криза, са пожелали да вземат футболиста само в случай, че за него няма да се плаща трансферна сума.

Така Белаид след завръщането си в лагера на Левски е заявил на Георги Иванов, че иска да бъде пуснат без пари в английския клуб. И това при положение, че сините търсят от продажбата му около 250 000 евро. Това обаче няма как да се случи. От Левски са заявили на защитника, че ако той напусне "Герена", ще бъде само и единствено срещу трансферна сума. Причината за това е, че за самия него е плащано при привличането му от Локомотив Пловдив.

На "Лаута" също се надяват на солиден процент при продажба в чужбина, което прави ситуацията още по-сложна. Както е известно, интерес към футболиста имаше и от Турция, като дори Тодор Батков бе анонсирал евентуално преминаване на играча под наем в местната Суперлига. На този етап обаче Белаид остава в Левски и дори се очаква да излезе в следващата контрола на сините срещу Милсами в сряда. Тунизиецът ще се бори за титулярно място с новия румънски защитник Емил Нину и Борислав Стойчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sereco
27.01.2015 13:36

Как гонзо ще дава без пари,той коли той беси!

sereco
29.01.2015 19:14

Ми да си остане,никой от феновете на ЦСКА не умира за трансфери,за какво да се прави отбора на мазало,като вас!

mamadou86
27.01.2015 18:12

е не може всички да вземат комисионни като вашия спасител.

sundza
27.01.2015 15:03

Ти го уби, брат*thumb_up*. Не забравяй, че те са по продажбите и покупките на килограм. Към долния пост - Гонзо се пише с голямо Г. Знам, че имаш много причини да го ненавиждаш, но това не трябва да влияе на познанията ти по български език. За сравнение можеш да видиш малко по-горе как е изписано името на "вашия" Карачанаков.

Chelsea86
27.01.2015 14:26

В ЦСКА без пари ли ги раздавате играчите? Заради това ли все още не сте продали никой? Явно бягството на Карачанаков ще си остане единственият ви изходящ "трансфер" *wink*