Едимар прости на Роналдо и го защити

17:05
Едимар прости на Роналдо и го защити
Бранителят на Кордоба Едимар, който бе наритан и ударен в лицето от Кристиано Роналдо по време на вчерашния мач срещу Реал Мадрид, призова испанската футболна федерация да не наложи тежко наказание на трикратния носител на Златната топка.
 
Както е известно, португалецът получи червен картон за неспортсменската си проява при трудната победа с 2:1 на своя тим, но малко след края на двубоя се извини на съперника си.
 
"Простих на Роналдо. Не тая лоши чувства към него. Това бе просто един момент на изблик на нерви. Приемам го за нормално и мисля, че той не трябва да получи по-тежко наказание от заслуженото. Надявам се, че Роаналдо ще продължи да е най-добрият футболист в света", заяви Едимар пред мадридското издание "АС".
 
Това бе четвъртият червен картон на Роналдо с екипа на Реал Мадрид. Очаква се той да бъде наказан за 3 мача.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Niki_Ronado
25.01.2015 20:47

ако го накажат за 3 мача , то няма да играе срещу реал социадат , севилия и атлетико мадрид - много важни мачовее >.

Mesut213
25.01.2015 17:35

Всеки, който си мисли, че Кристиано може да се отърве с наказание само от 1 мач е супер пристрастен, или просто си няма и грам идея как стоят нещата във футбола...Според мен ще бъде наказан с 3 мача ( може и 2 не е изключено ), все пак има минимален шанс да бъде наказан и с повече от 3 мача, ще видим.
За подобни изцепки през този сезон бяха наказани футболистите на Валенсия, Хетафе и Малага (Родриго, Дуда и Руано ) с по 4 мача заради ритник без топка.Какво е различното при Кристиано? Може би, че е от Реал, или е мегазвездата ? Трябва всичко да е равнопоставено и като се има предвид наказанията на горепосочените играчи, заслужава наказание от 4 мача.

П.С. Никой не коментира, как Кристиано се усмихваше след извършеното нарушение, някакво такова ехидно усмихване, арогантно...Отгоре на това, направи нещо, което в моите очи беше изключително надменно и жалко.Преди да напусне терена, един вид избърши екипа си, като че ли намекваше, че някой по-нисш човек е посегнал към него...Явно се мисли за нещо повече от другите.

LosMerengues
27.01.2015 22:51

Защото пък играчи на Барса не бяха наказвани въобще? Меси обиди и и хвана играч на Малага за врата...нищо. Игра с ръка при един от головете срещу Атлетико..нищо, а ако си спомняш в този мач направи дузпа и получи жълт картон..... Защо не ревеш за това?

UrRolS
25.01.2015 21:33

Освиркваха го докато излизаше и не си потърка екипа ,а значката ,която показва ,че Реал са номер 1 в момента. *smile*

CLOTH
25.01.2015 20:09

Пак ти казвам, не го оправдавам по никакъв начин, постъпката е неправилна, но нито е първият, нито ще е последният, който си е изкарал червен картон за удар без топка. А иначе не е като да е счупил крак на някого или нещо от сорта, та да си толкова силно възмутен. А наказанията не ги раздавам нито аз, нито ти. Има хора от комисии, които много по-добре от нас преценяват ситуациите и вида на на наказанията. Долу съм казал, че трябва да са точно 3 мача, само че моето мнение няма никакво значение. Според едни трябва да е един мач, според други и 15 може да са, но друг ще го реши това.

Mesut213
25.01.2015 18:51

Нещо като престъпление е да изостави отбора си в едни от най-тежките мачове ( поне така се очертава ) срещу Севиля и Атлетико.То остава и да не се извини, Мексес също се извини, но това не променя факта, че е ударил съперника си без причина.Защо си мислиш, че трябва да бъде наказан с 3 мача, при положение, че за същото нещо играчи на Хетафе, Малага и Валенсия са наказвани с 4 ? Да не е по-специален, или пак казвам може би защото е от Реал ? Аз не хейтвам, а точно обратното критикувам като фен на футбола, защото такива неща нямат място на футболния терен.

CLOTH
25.01.2015 18:20

Изпусна си нервите, направи глупост и се извини, престъпление ли е да си изкараш червен картон за удар без топка? Ще си изтърпи наказанието. И аз мисля, че трябва да бъде наказан за 3 мача, нито повече, нито по-малко.

sakata_97
25.01.2015 17:41

Просто намекваше кой е шампиона на Европа със този си жест,няма нищо такова за което ти говориш.Цял мач тази селска публика го дразни нормално беше след червения картон да и покаже кой е най-добрия отбор в света с този си жест