Ван Гаал: Всичко беше срещу нас

13:21
Ван Гаал: Всичко беше срещу нас
"Най-важното е, че не излетяхме от турнира, след като всичко беше срещу нас", заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал след нулевото равенство с четвъртодивизионния Кембридж Юнайтед в мач от 1/16 финалите на турнира за Купата на Футболната асоциация.

"През второто време играхме значително по-добре, а най-важното е, че не отпаднахме от турнира. Можеше и да отбележим гол, но това не се случи, затова ще се наложи да играем отново. Атмосферата в Кембридж беше просто забележителна. Относно такива мачове, ти винаги знаеш предварително, че всички аспекти в подобни срещи играят срещу теб. Мога единствено да поздравя треньора на съперника, но всичко беше срещу нас - терен, съдия, всички фактори, за които може да се замислиш. Разбира се и феновете, но това даже радва", коментира Ван Гаал.

Колегата му от тима на Кембридж Ричард Мъни не скри, че е повече от възхитен и изключително горд от представянето на футболистите си: "През първото полувреме се опитвахме да застрашаваме вратата на съперника, но след това играчи от световно ниво взеха мача пред контрол. Ние обаче бяхме добре организирани и уверено се защитавахме. Сега ни предстои да отидем на "Олд Трафорд", където ще се наслаждаваме напълно, играчите ми го заслужиха. Освен това е невероятно постижение за тима от финансова гледна точка."

Мъни допълни, че с удоволствие ще разреши на футболистите си да изпият по някое друго питие в хотела.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Mek_bacTyH
24.01.2015 17:31

"На калпав танцьор, мъдете му пречат" Ф. Кастро

Mek_bacTyH
24.01.2015 17:30

...Ванката Гаал не е свикнал да яде шамари от такива отборчета и се чуди кво става,...ами това е Албиона ве батка, малките отбори играят с невероятен хъс, желание и на предела на възможностите си, публиката вижда това, оценява го и ги подкрепя докрай, независимо от резултата ...затова понякога ще се случва да загубите от МК Д, и да направите хикс с Кембридж. Вместо да се търсят оправдания, поздрави момчетата за хубавия мач и гледай напред.

red_army_10
24.01.2015 14:59

Ван Гаал е голям специалист обаче - пада от МК Донс и не може да бие Кеймбридж Юнайтед. Сори ама тоя треньор явно може да работи само с по-небалансирани състави, в които има немалко посредствени футболисти. В Байерн отначало така беше, сещаме се как бяха през 2007-2009. С Холандия наскоро пак същото, единствено Робен и Ван Перси бяха големи звезди в добра форма, отделно имаше и един Снайдер разбира се, но дотам. Сега в Юнайтед с големите имена и големите пари го виждаме как се справя, добре че е Де Хея иначе и в топ 5 нямаше да са. Грозен футбол и много късмет. При Фърги поне играеха атрактивно. Вярно че му е първи сезон на ЛВГ, ама защо ли мисля, че може и да не изкара повече от още един начело на дяволите.

Heavenhell
24.01.2015 14:35

Тоз пък почна като Стойчо, все друг му виновен. Никой не е казал, че трябва да спечели всичко от първия си сезон, но когато не можеш да победиш отбор от четвърто ниво, значи отборът ти е играл ужасно и ако си мъж си го признаваш.

miro211
24.01.2015 14:14

Всички сте много компетентни и даже феновете на МЮ. Аз ви питам: Сър Фъргюсън за да постигне успехите си колко време му е трябвало (от 1987 когато идва съра до 1993 не сме били шампиони)? Това са 5-6 години. Гаал му е първа година и много дрънкате.Вий искате без изграден състав да бием наред. Със звезди само не става- както казва бай Тошо требва КОЛЕКТИВ.

miro211
24.01.2015 18:19

Фъргюсън остави шампион да, но от пенсионери. А що се отнася до парите, въпреки, че съм против, "наливането" им, без тях днес един отбор няма перспектива. Последното не се е отнасяло до деведесете на миналият век.

IvailoIlkov
24.01.2015 16:08

Добави към това че САФ не е похаричил една планина с пари за да тръгне отбора нагоре

aa2
24.01.2015 14:59

Изключително тъпо сравнение(САФ - Ван Гаал).Единия е поел размазан отбор без успехи в последните десетилетия, другия поема готов шампион и отбор в топ 5 на света.Разликата?Единия превръща разбития отбор в един от топ 5 отборите в света, другия разбива един от топ 5 отборите в света...Мисли, мисли, чедо мое, преди да говориш глупости!Ван Гаал е длъжен(колкото и силно да е това изказване) да направи Юнайтед шампион някъде, в някоя купа.Не можеш да поемеш такъв отбор и да губиш разгромно от слабаци в купите. П.С. - престоя на Мойс не го броя, и той е същата излагация като грозния холандец, но поне той не загуби от МкДонс с 0:4

IM_A_PLAYER
24.01.2015 13:29

Ей то цял свят е срещу Ман.Юн, има световна конспирация....*scared*

Tzeko90
24.01.2015 13:32

Целия свят ще е накрая на сезона като си тръгне, защото не е влязъл в топ 4...

Salient
24.01.2015 11:52

*lol* Хороскопът, подреждането на планетите, сривът на рублата също бяха срещу нас.. Ае стига глупости, с този състав срещу този отбор не може да има абсолютно никакви оправдания.

Tearstained
24.01.2015 11:47

Гигс е най-добрия вариант за дългосрочен план... вярно е. Но все пак му трябват още поне 2-3 годинки да натрупа опит покрай този и онзи треньор. Попил е много от Сър-а, сега може да понаучи това онова и от Ван Гаал... и се надявам един ден да застане отново начело на клуба - този път за дълги години.