Дерменджиев: Няма да пуснем шестима в националния отбор

10:06
Дерменджиев: Няма да пуснем шестима в националния отбор
"Съгласете се, че шест човека са много. Няма кой да ги даде тези шест футболисти на националния отбор", заяви треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев,.

Както е известно селекционерът на България Ивайло Петев изпрати покани на шестима играчи на разградчани, но ръководството на шампионите отказва да пусне всичките за контролата на националните ни срещу Румъния на 7 февруари.

"Ще се договорим с Ивайло Петев. Знам, че тази тема ви занимава доста и ще бъда откровен с вас. В един период, когато се подготвя един отбор... Съгласете се, че шест човека са много. Няма кой да ги даде тези шест футболисти. Националният отбор е над всичко и остава с Ивайло да се договорим за кои хора става въпрос. Виждате, че и други клубове не пускат дадени футболисти. С него ще намерим общ език и всичко ще бъде наред", добави още треньорът на Лудогорец, който говори и за предстоящия втори лагер на разградчани.

"На този етап играем с футболистите, с които разполагаме. Става дума за играчите, които играха в Шампионска лига и доказаха, че имат качества. До лятото ще продължим по този начин. Браян Ангуло ще ни чака в Испания. Състоянието му е добро и веднага започва с отбора. Преговаряме с играчите, на които им изтичат договорите. На този етап те са футболисти на Лудогорец. Нас това не ни притеснява. В крайна сметка ние ще завършим сезона с тези играчи, които имаме сега. Преговорите не са лесни, всеки има претенции, но ние подхождаме интелектуално към разговорите. Всичко ще бъде наред. Да, доволен съм от уредените контроли. Ще играем със силни отбори. Аз държах много на това нещо", каза още Дерменджиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mfantastiko
24.01.2015 19:35

тея имат ли въобще шестима българи в състава *lol*

Amador
24.01.2015 16:47

От помашки отбор кво може да се очаква.