Петричев: Безяк сигурно ще преподпише

09:52
Петричев: Безяк сигурно ще преподпише
"Аз лично вярвам, че Роман ще остане футболист на Лудогорец и ще продължи да ни помага. Не съм особено притеснен по този въпрос. Вероятността да подпише е много по-голяма от тази да не преподпише", заяви изпълнителният директор на шампионите Ангел Петричев.

"Има различни варианти за бъдещето на Безяк. Това, което е най-важно е, че момчето е изключително лоялно към клуба. Комуникацията между нас е тясна, защото Роман си дава сметка, че Лудогорец е клубът, който му направи име. Той даде много на отбора, но и отборът даде много на него. Разговорите с Безяк продължават, като са възможни различни сценарии. Всичко зависи от доуточняващите разговори. Не смятам, че това ще е проблем", каза още Петричев.

"Турският лагер в Анталия беше най-добрият, който някога Лудогорец е имал. Условията бяха добри и съм доволен от контролите. Сега стискам палци и испанският лагер да мине по същия начин. В крайна сметка ние като клуб, като администрация сме длъжни да предоставим възможно най-добрите условия на нашите момчета. Нямам нова информация в тази насока (нови трансфери). Ние няма да правим трансфери на всяка цена. Разполагаме с добър отбор, който може да постигне поставените цели. Нямаме зор", добави още изпълнителният директор на разградчани, който коментира и темата за националния отбор и за това дали от Лудогорец ще пуснат всички повикани, от селекционера Ивайло Петев, играчи:

"Имаме становище по въпроса, но това са разговори между двамата треньори - Георги Дерменджиев и Ивайло Петев. Те двамата са в добри отношения и няма да има драма. Каквото решение вземе нашият треньор, аз и ръководството ще застанем зад него", завърши Петричев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация