Юве плаща 15 млн. евро за Симоне Дзадза

12:36
Юве плаща 15 млн. евро за Симоне Дзадза
Ювентус ще привлече италианския национал Симоне Дзадза до края на зимния трансферен прозорец, пише "Ла Стампа".

До лятото торинци държаха 50% от правата на нападателя, но го продадоха на Сасуоло през лятото.

Въпреки това, бианконерите си запазиха правото на привлекат Дзадза, ако предложат 15 милиона евро за него до края на този сезон.

През настоящия сезон Дзадза е реализирал 7 гола от 14 мача.

Юве търси нов нападател, след като стана ясно, че Себастиан Джовинко ще премине във ФК Торонто след края на настоящата кампания.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
22.01.2015 20:06

Много скучен италианския футбол...предпочитам да гледам А група.Това си е мое мнение*smile*

bacardy_breezer
22.01.2015 14:39

ДАНО ! Не трябва да го изпускаме, както Габиадини и Иммобиле.

bacardy_breezer
22.01.2015 19:26

Гледай сега. Ясно е, че в момента италианския футбол е в голям застой и голяма дупка. Причините са много и не ми се изброяват една по една. Вижда се, че последното поколение големи италиански играчи е към своя залез ( поколението на Гатузо, Неста, Тоти, Дел Пиеро, Индзаги, Пирло, Де Роси, Буфон и т.н. ). Да, Габиадини, Дзадза, Иммобиле нямат потенциала, който имаха младите Тоти и Дел Пиеро, например и тва е ясно на всички, но според мен италианския футбол ще тръгне отново нагоре, когато грандовете започнат да налагат млади момчета от школата си - ИТАЛИАНЦИ. В последните години отборите в Калчото пренебрегват своите кадри, не им дават шанс за изява, а се ориентират към Латинска Америка (основно) да търсят младоци. Защо ? Италианците по-лоши ли са от тях ? Според мен не и факта, че Италия е дала толкова много ВЕЛИКИ играчи на футбола през годините го доказва. Но как да се развиват тези млади момчета като не им се дава шанс, а се прибягва до услугите на чужденци ? Ювентус винаги е разчитал основно на италианци, но и при нас тенденцията, която не ми харесва, е че наполедък се ориентираме основно към чужденци и след някоя друга година като Буфон, Пирло, Киели, Бардзали приключат с футбола Юве ще се првеърне в .... Интернационале ?!?!? Точно поради тази причина приветствам с радост всеки млад италианец с известен потенциал, дошъл в Юве. Пак казвам, нападатели като Берарди и Дзадза може да не са някакви уникални таланти и бъдещи потенциални носители на Златната топка, но са момчета, които загатват, че може и да излезе нещо от тях и аз смятам, че Ювентус няма да загуби нищо ако им подаде ръка и им даде шанс да се развият, пък кой знае.... Може да станат един ден и легенди на италианския футбол.

golemiq_geshan
22.01.2015 17:24

И голяма мъка , че сте ги изпуснали ... Все едно сте изпуснали Азар и Бейл ... Не знам до кога италианските грандове ще продължат да се задоволяват с такива трансфери , трябва да се вземат доказани имена , поне докато не се вдигне класата на италианския футбол като цяло , да има младите покрай кого да се учат , иначе само с младоци няма да стане , не че Заза е някакъв младок , но и той е по примера на недоказания играч , който направил 1 по - силна година в средняк , като се сетя само , че миналия сезон в началото беше резерва за Сасуоло , а сега дори е национал ... Удари на Юве с Тевез , Пирло и Видал , на Интер с Подолски и Шакири , на Наполи с Игуаин и Кайехон , Фиорентина с Гомез и Роси , този модел ще спаси италианския футбол , нарочно тук не споменавам играчи като Погба , Мертенс , Икарди , Куадрадо и т.н. , защото те реално бяха никои преди да акостират в грандовете , но този модел да улучиш такива играчи е много рисков и трудно се постига успех

Abbath
22.01.2015 14:03

Трябва ни централен защитник и да кажем един полузащитник зад двамата нападатели за да може Видал да си се прибере в средата и да имаме по-голяма стабилност. Да много контузени се завръщат и те направо са си като нови играчи за нас. Рамуло показа мн добри неща, Асамоа ( мн се радвам че се кантузи и не е на тъпата им купа в Африка ) и Барзали съответно. Заза е мн талантлив и технически грамотен и смятам че не е лошо да играе за Юве !!! Йо е мн слаб и нищо чудно да го махнем през лятото, нека идват мнлади играчи. Също така ми се иска да играе и Матиело вместо Евра !!! Ама да видим, ФОРЦА ЮВЕ !!!