Матушев показа изхода на четирима след контролата със Созопол

16:06
Матушев показа изхода на четирима след контролата със Созопол
Старши треньорът на Черноморец Бургас Неделчо Матушев освободи четирима играчи след вчерашната контрола със Созопол, завършила 1:1. Трима от тях бяха до момента на проби, а четвъртият- част от есенния състав.

С Черноморец се разделя Стойко Иванов, който е юноша на клуба, а през есента играеше като ляв бранител. На проби пък бяха защитникът Мартин Здравчев, халфът Константин Атанасов и нападателят Владислав Бежански.

И тримата загатнаха за качества, но не са убедили треньорското ръководство, че могат да бъдат от полза в деликатната ситуация, в която се намират акулите.

Така черноморци подновяват от утре тренировки след днешния почивен ден с 20 човека. Нова група играчи на проби или пък директно подписващи се очакват в следващите дни. Черноморец може да вземе и бразилски атакуващ халф с италиански паспорт.

Футболистът е препоръчан от португалска мениджърска агенция, на 21 години е и за последно е играл в отбор от португалската втора лига, след което е прекратил договора си.

Следващата проверка на Черноморец е идната събота (24-и януари) срещу лидера в Югоизточната В група ОФК Поморие. Тя ще се състои отново на базата на клуба край летище Сарафово.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация