Лудогорец урежда контрола и с Легия Варшава

10:59
Лудогорец урежда контрола и с Легия Варшава
Лудогорец официално сменя две от контролите си на испанска земя. Шампионите ще се изправят срещу Динамо Киев в курорта Марбея по време на втория си лагер за зимата. Двата тима вече подписаха договор и ще играят един срещу друг на 7 февруари в Испания. Това е и последната контрола на разградчани от лагера на Иберийския полуостров, който ще бъде офиациална репетиция за пролетния дял от първенството в "А" група.

Разградчани планират и още една промяна на предварително изготвения график за лагера в Испания. Това е спаринг срещу шампиона на Полша Легия Варшава, съобщава "7 дни спорт". Тимът е стар познайник на Лудогорец, след като двата тима мериха сили в Испания и преди 2 години. Тогава обаче Легия победи с 1:0 в мач, който така и не завърши заради бой между футболистите. Именно в тази контрола беше счупена ръката и на Иван Чворович.

Лудогорец ще се изправи срещу Легия на 4 февруари, а по всяка вероятност мачът ще бъде в известната база "Марбея Футбол център". Първите три спаринга на тима обаче остават непроменени. Ден след като пристигне в Испания, Лудогорец играе с втородивизионния немски Унион Берлин, на 28 януари с Риека, а на 31 януари с руския гигант Спартак Москва. Промяната се налага заради желанието на наставника на шампионите Георги Дерменджиев. Така Лудогорец вместо с Днипро ще играе с Легия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация