Палермо не се даде на Рома, Чочев резерва (видео)

23:56
Палермо не се даде на Рома, Чочев резерва (видео)
Отборът на Рома понесе още един удар по амбициите си да измести шампиона Ювентус от върха на италианската Серия "А". Римските вълци загубиха много ценни 2 точки при гостуването си на Палермо, след като двубоят на "Ренцо Барбера" приключи при резултат 1:1.
 
Българският полузащитник Ивайло Чочев не се появи в игра за орлите и изгледа срещата от резервната скамейка.
 
Домакините започнаха мача вихрено и още във 2-ата минута аржентинският нападател Паоло Дубало откри резултата. Римските вълци се добраха до равенството чрез Матия Дестро, който се разписа малко след началото на второто полувреме. До края на двубоя до нов гол не се стигна и двата тима поделиха точките.
 
По този начин Палермо запази 10-ата си позиция в класирането с 26 точки. Рома е втори с 41 пункта, но рискува да изостане от лидера Ювентус, който при успех срещу Верона утре ще увеличи преднината си на върха на 5 точки. 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

metal_jericho
18.01.2015 13:34

Като казах изкуствено имах предвид мафиотско, нагласени мачове, нереално първенство.

fivooo
18.01.2015 16:54

Къде няма манипулирани мачове? Навсякъде ги има. Искаш или не, това е част от футбола. Корнери, картони, тъчове и т.н. - в днешно време е много лесно да се изманипулира мач. Ако си мислиш, че в другите първенства ги няма схемите, значи си много наивен.

metal_jericho
18.01.2015 15:56

Едно е да се наливат пари в клубовете и да се копуват играчи от световна калса, друго е да си уговарят мачове, да изпращат отбори в не знам си какви дивизии в Италия мафията управлява футбола което не трябва да е така, напоследък колко Италиански футболиста има които играят на топ ниво и са в големи отбори?

fivooo
18.01.2015 14:15

И пак мога да ти задам същия въпрос.

metal_jericho
18.01.2015 12:12

И има хора които още гледат това изкуствено първенство *wonder**stop*

fivooo
18.01.2015 13:16

То кое първенство от големите не е изкуствено? Англия - претендентите за титлата от средняци с 5 фена по света, изведнъж станаха топ отбори със съмнителни пари. Отделно чужденците са повече от местните играчи, а трньорите на топ отборите са все чужденци, но иначе било английски футбол - да бе. В националния им се вижда английския футбол. Испания - двата най-големи отбора обират всички пари и после се бият по гърдите, че са най-големите. Германия - абсолютен монопол на един отбор, а останалото е запълване на бройката, че да има някакво първенство.

futbolista_rs
18.01.2015 12:22

Не всички са като теб да гледаме първенства, в които харчет по 100 милиона за играч *wink*

biserms
18.01.2015 09:36

При центрирането за гола на Рома ИЗОБЩО няма засада... Само 1 метър... Срещу Лацио първия гол на Тоти пак беше от засада, обаче никой не казва и думичка. Ако в тия ситуации е Юве, журналята ше се скъсат да пишат " Ювентус отново победи със спорен гол", "Поредна съдийска победа за Ювентус" и т.н. , а простите форумни мишоци ще се скъсат да хранят. Той Бобо Виери правилно си е го е казал: "Когато бях в Интер никой не дискутираше отсъдените дузпи. В Ювентус всяка предизвикваше огромна дискусия". Истината е, че Ювентус е най-големия клуб в Италия и ВСИЧКИ са обединени срещу тях, а простите жабари не осъзнават, че ако не е ЮВЕНТУС скапаната им Серия А ще е по-зле от румънското първенство !!!

djantata1
18.01.2015 10:32

Много си пристрастен - разбираемо е! Истината е, че Калчото беше интересно когато Милан и Интер бяха равностойни на Ювентус! Сега Интер наливат пари, ама много време ще им трябва да си върнат нивото от преди, а за Милан не ми се говори. Все пак Forza Milan!