Ман Юнайтед спечели трудно срещу КПР (видео)

18:54
Ман Юнайтед спечели трудно срещу КПР (видео)
Отборът на  Манчестър Юнайтед се наложи трудно като гост над  Куинс Парк Рейнджърс в мач от 22-ия кръг на английската Висша лига. Двубоят на стадион "Лофтус Роад" в Лондон приключи при резултат 2:0.
 
През първото полувреме двата отбора не успяха да си отбележат голове, като домакините пропиляха две много добри възможности да се оттеглят на почивка с предимство, след като стражът на червените дяволи Давид де Хеа отрази опасни удари на Чарли Остин.
 
Възпитаниците на Луис ван Гаал започнаха по-добре втората част на мача. В 57-ата минута Радамел Фалкао се отчете със сериозен пропуск. Все пак секунди по-късно Маруан Фелайни изведе гостите напред в резултата. Белгийският полузащитник получи подаване по земя в наказателното поле от Антонио Валенсия и с премерен удар от около точката за изпълнение на дузпа се разписа за 1:0.
 
В оставащото време до края на срещата опитите на обръчите да се доберат поне до равенство се оказаха безуспешни, като всичко приключи в 4-ата минута на даденото от съдията продължение, когато младокът Джеймс Уилсън оформи крайното 2:0.
 
Така КПР остана в зоната на изпадащите, заемайки предпоследното 19-о място с актив от 19 точки, а Манчестър Юнайтед временно излезе на 3-а позиция с 40.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Tearstained
18.01.2015 14:50

Абе не е лоша тая схема 3-5-2... владее се повече топката с нея и независимо дали се отбраняваш или атакуваш, създаваш числено преимущество срещу противника. Но както и преди съм казвал, първо - нямаме още всичките играчи за нея, и второ - не трябва да се използва във всеки мач, както го прави Ван Гаал. Другия проблем идва оттам, че много от играчите играят на непривични за тях позиции и това се отразява на тяхната игра и като цяло на отбора в последствие. Ако си заиграем с 4-ма в защита и със нормални крила, няма да имаме никакви проблеми в повечето мачове до края на сезона. Пък лятото като се вземат нужните попълнения, тогава Ван Гаал да я налага вече сериозно тази схема, като иска толкова. Не мога да си обясня защо обърква играчите така сега. Ама така де... едва ли аз или някой друг от нас феновете разбира от тази работа повече от него. Той е в кухнята на нещата и гледа отвътре и отблизо. Ние можем да коментираме само мачовете и това, което става в тях. Не знаем други причини и факти за един или друг проблем. Дано скоро всичко си дойде на мястото *smile*

topcho87
17.01.2015 19:28

3-5-2 ?!?! Бегай с тая схема, отвратителна е

PRI_A_TEL
17.01.2015 19:27

Ван Гаал да купува един десен защитник и да си играе 4/4/2, няма смисъл от други глупости, сами видяхте как играчите тотално промениха начина си на игра. Трябва един десен защитник и един халф, останалото го имаме, като може да върнат Нани за да имаме резерва на Валенсия по десния фланг.

Salient
17.01.2015 19:11

К*р за 3-5-2. Друго няма какво да кажа.

Amateur2014
17.01.2015 18:59

Много слаб мач, много сгрешени решения на Ван Гаал. Второто полувреме вкара Фелайни, Рууни си мина на мястото, Ди Мария го измести и него да създава положения и разликата в играта ни беше осеазаема. Защо му трябваше на Ван Гаал да изнервя обстановката с тези простотии във втори пореден мач!? Не знам! Но като цяло - слаб мач. Не е нормална работата.

Колкото до Фалкао - по принцип бях против трансфера му, но нека не го изяждаме заради пропуските си днес. Беше контузен известно време, влиза като резерва, а да не говорим, че миналият мач дори беше извън групата. Не играе редовно, а и не беше играл редовно допреди да дойде при нас заради контузия. По принцип, ще му трябва време да се понапасне и такива положения да ги вкарва както преди. Нека да понатрупа 3-4 мача като титуляр и то цели мачове и тогава да го съдим. Друг е въпросът, че ако се стига до трансфер, то 60млн. са повече от абсурдни за него. Много преки усилия 25млн. и то евро и това е!

Иначе много обидно отношение, според мен, към Ерера с пускането му за последните 3 секунди от мача. Какво искаше да покаже Ван Гаал с това? Че трябва да бави време ли? Защо изобщо го накара да става? Ерера, Мата, Фелайни според мен би трябвало да имат 100 процентови титулярни места в средата на халфовата линия. Както и Ди Мария на дяясното крило. Рууни на всяка цена в нападение. Браво и на Уилсън - борбен както винаги и най-накрая вкара момчето. Дано това му вдъхне малко увереност.

Luxury
18.01.2015 17:37

Нека са си дълги добре е ,че не си пестиш от мнението.

Amateur2014
17.01.2015 22:30

Мерси, пичага. Както го казах вече - старая се. Понякога излизат доста дългички коментари, но пиша само когато имам какви да кажа *smile* Planthom, и това не го знаех. Уж следя редовно новините, но съм пропуснал това за Рафаел и операцията му. Лоша новина, определено, и си трябва покупката на изявен десен бек, така или иначе. Каквото и да е - коментарът си остава в сила. Имам предвид, че не заради липсата на изявен десен бек Блинд беше ляв халф-бек, Ди Мария нападател, Рууни дефанзивен и т.нат. Понеже и второто полувреме пак нямахме десен бек, но преминахме в нещо подобно на четирима в защита, Рууни си отиде на мястото, Ди Мария и той и започнаха да влаят положенията и играта изведнъж стана остра и сравнително атрактивна. Значи можело, в крайна сметка, а!?

Phanthom
17.01.2015 21:42

Явно не знаеш, и че Рафаел претърпя операция миналата седмица. Нямаше как да играе днес.

Luxury
17.01.2015 21:08

Винаги са ти доста точни коментарите , Евала!

Amateur2014
17.01.2015 19:51

БРЕ? Не го знаех, да си призная честно *smile* Е, значи добре - тогава топ 4 е целта *smile* Абе въпросът е ШЛ да е - на кое място, няма значка *smile* Така де - все пак ще имаме мач за класирането в групите, но ако се страхуваме от него... Не знам изобщо накъде сме тръгнали. PRI_A_TEL, не, Ван Гаал не е прагматичен. Съжалявам, но тези приказки ви минаваха допреди тази серия от "феноменални" игри. Няма прагматизъм. Допреди месец се оплакваше от контузии и как не можеш да си гради отбора - всичко ок. Сега вече всичките му играчи са на линия без Йънг - какво е оправданието? Всичките ги има. И ляво крило дори имаше. И не - не заради това ротира полвоината отбор на непривични позиции понеже нямал десен бек. Рафаел какъв е? Не е контузен, а дори не беше В СЪСТАВА!!!!!! Рзбраш ли за какво става дума? А дори си върви и добре работата като десен бек. Но, така или иначе - при схема с трима в защита и крила, помагащи им, то тримата в защита са, един вид, "трима централни" зашитника. Сиреч, преспокойно може да върти Джоунс, Карик, Смолинг, Рохо, Шоу. Да не говорим, че има и МакНеър и Блакет. Та, от тази върволица играчи, преспокойно може да си избере трима и всичко да е ок. Не е нужно да слага Валенсия в защита. Така че и това не ми върви като оправдание. Още повече: какво общо има поставянето на Блинд като халф-бек? Какво общо има Ди Мария като нападател? Какво общо има Рууни като централен/дефанзивен халф? Какво общо има всичко това с това, че нямал десен бек (пак казвам, Рафаел дори не беше в разширеният състав)? Аз ще ти отговоря - нищо!!!!!!!!!!!! Ван Гаал си прави простотиите и това е. И също така - притеснявам се за това, че дори и някой да не играе, пак ще е на терена. Ще ми кажеш ли с какво заслужава Еванс титулярното място? Или пък Ван Перси неговото ТВЪРДО титулярно място? Независимо дали вкарва или невкарва голове, Ван Перси е твърд титуляр. Срещу Арсенал почти не пипна топката бе, човек. Ама следващият мач пак титуляр и Ван Гаал се пъчи пред медиите, че никой нямал гарантирано място в стартовите 11 и бил мачо-мен! Така че и това не ми върви като "успокоение". Да си призная честно - точно обратното съм! Много, ама МНОГО съм обезпокоен от цялата ситуация, която се развива в момента. Може би му имаш безрезервно доверие на Ван Гаал заради постигнатите успехи в миналото - добре! Всеки си има право на мнение. Но за мен това нишичко не означава какво е направил преди в незнам си кое първенство. Аз гледам това, че в момента не се справя изобщо добре, а дори и точно обратното - отборът е по-зле и от миналата година при положение, че се предполагаше да е по-добре.

Manchester4o
17.01.2015 19:36

От другата година максималният брой отбори от дадено първенство във ШЛ са 5, т.е. дори и Евертън или Тотнъм или Ливърпул да спечелят Лига Европа и ние да завършим 4-ти си отиваме във ШЛ *smile*

topcho87
17.01.2015 19:34

Май си прав че ще махне ерера,шоу и мата а се дадоха 100 млн за теа тримата, общо взето ние феновете като че ли виждаме нещата по един начин пред телевизора, а треньорите по друг. Лично мое набл'дение е че няма фен дето да харесва 3-5-2. ван галл не я сменя, налага играчи дето ние не можем да ги гледаме, практикува игра дето къса нервите на феновете и се получава че след средата на сезона всички яростно почваме да упрекваме треньора, а преди това в началато се утешаваме че им трябвало врем и нещата ще се оправят, но друго излиза

PRI_A_TEL
17.01.2015 19:32

Ван Гаал кара играчите да играят не на типичките си позиции, защото няма десен защитник, както и халф, затова всичко е преместено, за да може отбора да се държи, защото Валенсия отдясно не може да изкара цял мач в Защита, той не е защитник ебаси, а втори сезон играе там, направо лудница, добре че пак има кураж и не се отказва, а и не се контузва *smile* Относно опасенията ти, мога да кажа, че Гаал е доста прагматичен, въобще не се притеснявай, който не играе на терена, ако ще да е дори и Рууни, ще излети през вратата.

Amateur2014
17.01.2015 19:27

Мерси, приятел. Старая се *smile* Но не споделям изцяло вижданията ти за този сезон. Целта с тези играчи, с тези пари не е топ 4. Целта е място в ШЛ. А това ще стане с класиране в топ 3. Понеже ако Евертън или Тотнъм спечелят ЛЕ нали се сещаш какво става с четвъртият в Англия!? А нали се сещаш какво би означало това нещо за отбор като Ман Юнайтед? Колкото до чистката - аз от нея най-много се притеснявам! Като му гледам решенията на Ван Гаал, наистина се притеснявам много. Ясно е, че Андерсон излита - УРА! *smile* Като свободен агент, но излита и се освобождаваме от безумната му заплата. Нани и той излита! НО!!!!!!!!!!!!! Опасявам се, че ще остави Еванс и ще продължава да го пуска! Опасявам се, че ще задържи и Йънг и по този начин ще "задуши" Янузай! Опасявам се, че ще продаде Фелайни, Ерера и Мата! Опасявам се, че ще махне и Шоу! Опасявам се, че ще набие супер много пари за Строотман, който ще е същият льольо след контузията си в Англия, какъвто е Фалкао! Дано не съм прав, но големи страхове имам от подобна чистка. Реално - никой не трябва да напуска с изключение на Нани, Фалкао, Андерсон и Еванс. Хайде, ако не му се взима ляво крило - да остави Йънг, но да ротира по-често с Янузай. Да се вземе един класен централен защитник и това е! уилсън показва добри моменти, Лингард и той показваше. Всичко друго е тип-топ. Само да спре да прави глупостите с тези експериментални позиции.

petko9305
17.01.2015 19:13

Много обективно мнение *smile* Мисля си, че тази година целта е топ 4. През лятото всички ще си отдъхнат замалко и ще забравят проблемите... всичко ще бъде в миналото. Новите попълнения до края на годината също ще са свикнали с обстановката в отбора и изобщо Англия. През летният трансферен прозорец ще си отидат някои ненужни според ЛВГ и ще дойдат нови звезди, които ще помогнат на ВГЛ за целите му през новия сезон или с други думи казано ще изчистим тук там и ще добавим тук там някои хора. Щом започне новият сезон отбора вече ще заиграе по уверено като цяло, а ЛВГ ще си има винаги едно наум.

forgo77en
17.01.2015 18:52

Ужасяващ мач !! Потресаващи пропуски от Фалкао а на Rooney всеки 2-ри пас грешен ! Страхотно включване на Уилсън и Косицата !

xpacm
17.01.2015 18:52

лелеел и ван Гаал сменя Ди Мариа с Херера в 94 мин.....

forgo77en
17.01.2015 18:40

[@link http://zonasports.se/canal-2.shtml#www.rojadirecta.me] Заповядайте

petko9305
17.01.2015 18:39

Абе накои гледа ли мача?
Щото блокираха и другия линк.

Tearstained
17.01.2015 18:36

Е, не! Тука вече Фалкао си подписа билета обратно за Монако! Не може играч като него да пропуска такива положения.... не. не...

forgo77en
17.01.2015 18:34

Фалкао е неадекватен :@:@:@:@ това и бебе щеше да го вкара :@:@@:@:@::@:@ !!!!

petko9305
17.01.2015 18:22

Някои може ли да ми даде линк за sop cast за да гледам мача понеже повечето сайта които знам ги спряха току що??

Amateur2014
17.01.2015 18:26

И на мен всичките линкове за сопкаста ги спряха. Сега съм оналйн от тук: [@link http://www.sportingvideo.tv/20150117/vv54b9bb7be5b2d5.57224116-984098.html]

xpacm
17.01.2015 18:25

и със соп каста е така... аз това успях да намера [@link http://www.streamsp.com/hd2/]

Amateur2014
17.01.2015 18:21

Ами Ди Мария "слезе" от нападателският пост, Рууни мина по-напред (за сметка на Мата) и това е! Един час трябваше да ни отрови нервите!

xpacm
17.01.2015 18:21

дайте някакъв нов линк, че ги блокираха всички работещи....

luis_nani17
17.01.2015 18:16

Виждате какво става като Ди Мария не е напдател?

Brabus_1981
17.01.2015 18:15

По-жалък Юнайтед не съм наблюдавал.Пародия на футбола са Юнайтед.

Amateur2014
17.01.2015 18:08

Така... Какъв треньор трябва да си да извадиш МАТА? Абе нямам думи...

thereddevil7777
17.01.2015 18:12

Споко , влиза Уилсън *lol* . Усещам , че Фалкао ще е потърпевш .

Ginekologa
17.01.2015 17:59

остин нещо спи днес

Written
17.01.2015 18:17

Наби един страхотен шут от около 20 метра и Де Хеа го извади едвам. Иначе да, това е за днес спи и то късмет за нас. Иначе около 2 минути след като изкараха Евънс вкарахме гол. Съвпадение ?

caramell
17.01.2015 17:59

Цял сезон състава реди и пак неможе да го нареди.. новия прякор ще му е " Устата " ! Защото само говори , а нищо не прави.

marian.iordanov.108
17.01.2015 17:58

Чак не ми се гледа.. Джоунс бие корнерите ? та той разполага с физика и ръст и е полезен в противниковото наказателно поле.. Блинд крило.. Рууни още малко защитник ще заиграе.. Мата горкия прегазиха го в центъра.. и на Ди Мария не му е мястото там..

Luxury
17.01.2015 17:56

Търпението ми към Ман Гаал вече се изчерпа....Разбирам началото на сезона докато се сработят новите докато се адаптират но положението отива на по-зле играта ни е като на борещ се за оцеляване отбор от чемпиъншип да не говоря и за схемата просто тоя п*дал не разбрали че с 3-5-2 играта ни е трагична.
Ди Мария нападател,Рууни-халф,Блинд-крило,ЕВЕНС-титуляр...ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ!!!Ако и днес не бием дори с тази игра МанГаал да си хваща куфарите и да си ходи в Холандия да си налага схемата с 3-ма в защита....

Manchester4o
17.01.2015 17:55

Тоя Ван Гаал нещо е изкукуригал,струва ми се че нашите са излезнали се едно са от махалата,всеки си играе кадет си иска,се едно не играят по постове*joking*

sage333
17.01.2015 17:53

ако ще и меси и бейл и роналдо да вземем нищо няма да стане докато играчите не започнат да играя на правилните си позиции и с по прост футбол. Ливърпул по едно време имаха същия проблем. не може целия мач някакви подавания с пета минаване на по 7 футболиста и тъй- нататък. един прост пас не дават. Пробват се да правят някакви сложни неща. един два паса и удар не по 40 и без удар. постоянно дълги подавания.3-4 паса на скорост и готово.

petko9305
17.01.2015 17:52

Напоследък ЛВГ прави доста странни избори за състав, схема и кой къде да играя. Може би остава да пробва да сложи Де Хия като нападател и накрая да си направи обща равносметка и да започне да накара отбора да заиграе като нормален клуб, а догодина като топ отбор.
Вече 4-5 поредни мача първото полувреме завършва 0-0 и през второто или падаме минимално или изравняваме.
За мен последните мачове са толкова скучни, че от нерви мога да си докарам инфаркт и сякаш мозъка ми не може да проумее защо например Ди Мария рита топката от 100000 ярда....

angelusssssss
17.01.2015 17:52

Като фен на манчестър незнам дали да плача или да се смея. кои да повярва че ван гал е толко некадърен трениор ....само говори че отбора трябва да подобрява играта си , само говори как щял да ги направи най-добрите .. а в същото време разполага със най-скъпия състав в англия и в същото време показва най-жалката игра която съм гедал .... то е ясно че ще паднат от кпр и от лестър защото руни нему е мястото в халфовата линия, а на ди мария в нападението .... ам се тая то се е видяло че и този сезон ще се плаче ,,,,,

KunAgu16
17.01.2015 17:51

Юнайтед никога повече няма да ги играя !!!!!

Amateur2014
17.01.2015 17:50

Ами това е! Търпението ми към Ван Гаал започва да се изчерпва все повече и повече. Ще се молим Мойс да беше останал, хора. Това е истината от сезонът ни досега.

sage333
17.01.2015 17:55

Аз лично искам един Диего Симеоне да ни е треньор и смятам, че той би бил най- добър избор.

xpacm
17.01.2015 17:49

положението е много зле, пак ще се излагаме....

luis_nani17
17.01.2015 17:49

Ван Гаал ще провали и Руни и Ди Мария....и двамата са уникално слаби на разменени позиции от обичайните им....да се маха тоя Ван Гаал..1 положение за 45 мин минути...вратара всеки път да ти е играч на мача говори много лошо за останалите играчи.

sage333
17.01.2015 17:45

може ли някой да ми обясни защо Фил Джоунс изпълнява корнерите

luis_nani17
17.01.2015 17:45

защо Джоунс изпълнява корнерите?...като има физика и височина..??какво се случва просто не разбирам

topcho87
17.01.2015 17:42

Ван гаал незнам що не даде на гигс да му нареди състава и после да покаже гениални тактически напътствия, защото като го гледам не знае да си сложи играчите на правилните позиции

barceloneca666
17.01.2015 17:41

Ей вече не знам за кой път залагам за мю обаче ми са струва че пак ще се издънят!

ale301
17.01.2015 17:43

Не си единствен,ако това ще те успокои...*wink*

yunuzmh
17.01.2015 17:42

Сам си си виновен, че не разбираш от футболни залози.

Tearstained
17.01.2015 17:40

[@link http://streamfifamatches.tv/ch2ustream.php] Този за сега върви перфектно... и е с хубаво качество *smile*

Amateur2014
17.01.2015 17:43

Приятел, с теб мисля, че водихме една дискусия наскоро - за Ван Гаал, Мойс и т.нат.? Или с някой друг беше? За "подобренията" и "добрите мачове" и т.нат.? Все още ли си на това мнение? *smile*

luis_nani17
17.01.2015 17:38

Абе тоя грозния холандец никога не съм го харесвал...та питам се нарочно ли го прави тва Ди мария да ни завършва атаките..а централния ни нападател Руни да е в центъра??

Written
17.01.2015 17:36

Валенсия, не Блакет ... ама и той да играеше и той щеше да е в кюпа.

Amateur2014
17.01.2015 17:59

Така де, най-общо го казах крило. Ясно е, че в схема с трима защитника, крилото не е чисто крило, ами именно халф-бек. Иначе Симеоне - хора, моля ви... И Симеоне ще го разкрият в Англия. Трябва ни треньор от Острова и това е! Още един сезон му трябваше на Мойс и щяха да се видят резултатите. Сега - ще гризнем дръвце с Ван Гаал. Но нека феновете точно Ван Гаал да подкрепят, няма лошо!

Written
17.01.2015 17:54

съгласен съм, освен за факта, че Блинд е крило. В тази схема фактически той е CWA. Но да, той е единствения играч (заедно с Валенсия), който играе стриктно в лявата част на игрището, но термина "крило" при тази схема не може да се използва, не е логично. Аз не гледам мачове на РМ, но съм сигурен, че Ди Мария не е свикнал да играе на върха на атаката, нито като CWA (изискват се и дефанзивни качества, които Блинд има, а и същия играе и като ляв защитник, така че присъствието му на тази позиция може да се оправдае). Мястото на Ди Мария трябва да е в центъра, където всъщност е Рууни.т.е. си прав за грешното им разположение.

Amateur2014
17.01.2015 17:42

Разберете. Не е толкова голям проблема в схемата! В сми, и схемата е куца, но главният проблем идва от РАЗПОЛОЖЕНИЕТО на играчите. Както вече го написаха: Ди Мария е за създаване на положения, а не да ги завършва. Блинд трябва да е в центъра пред защитата, а не крило. Рууни трябва да е атакуващ халф най-назад, да не кажа и нападател, а не да руши атаки и да помага активно на защитата. ПЪЛНИ глупости! ама ПЪЛНИ! Имам търпение към новият треньор, всичко е ок, но нали уж го сменихме за по-добро!? Накупи и класни играчи, дадоха му якото пари и какво става - не само, че не сме по-добре ами и по-зле!?!??!?! Еванс трябва да си набие хеттрик в собствената врата ли , за да бъде оставен на скамейката? Трябва и Уимбълдън от ФА Къп ли да ни отстранят, за да се усети Ван Гаал, че 3-5-2 не е много читава схема? не знам какво става с този човек. Не са 1-2 мача със слаба игра. Станаха вече близо 10!

yunuzmh
17.01.2015 17:35

Ван Гаал ВЪН!!! Писна ми вече... ебаси малоумния тип пуска ми Ди Мариа централен нападател, Дейли Блинд Крило, не се спира с тая тъпа схема с 3ма в защита, вижда, че играта не върви и продължава да прави едно и също нещо оставя Херера на пейката всеки път....... писна ни просто в сравнение с първите 10 кръга играта ни се е влошила значително... щяхме да сме къде къде по-добре, ако играхме с 4ма всеки мач, ако си спомняте именно мача на Олд Трафор срещу КПР, където ги убихме 4:0.. Т'ва просто е грозно да ни убиват отбори наскоро дошли от Чемпиъншип, приличаме на Цска и Левски.

luis_nani17
17.01.2015 17:33

Ван Гаал разбери че Ди мария не е нападател бе т*ъпако....

Written
17.01.2015 17:32

Джони Евънс май трябва сам да си набие топката в мрежата, че да го оставят на пейката...

Amateur2014
17.01.2015 17:32

Това е. С такив аиграчи, дори и срещу КПР пак Де Хеа ще ни бъде играча на мача и няма да имаме един точен удар във вратата. СРАМ!

luis_nani17
17.01.2015 17:32

Пак не създаваме положения...и ше го изядем!!!

petko9305
17.01.2015 17:30

Евън е причината да сме на това ниво.

Amateur2014
17.01.2015 17:35

Къде видя Блакет в днешният мач?

Written
17.01.2015 17:35

то само Евънс да беше... Досега Мата, Рууни, Блакет, Евънс, Ди Мариа са играчите, които аз съм забелязал, че имат грешни подавания (със сигурност са повече). Дали това говори за факта, че не могат да разберат философията на ЛВГ, или просто въпросната философия не може да се интегрира в английския футбол - не знам.. Сигурен съм обаче, че трябва да има промяна... някаква и то скоро

Amateur2014
17.01.2015 17:33

Приятел, Еванс ли ти е виновен, че не може да отправим един удар в очертанията на вратата? Еванс ли ти е виновен, че Рууни, Мата, Ди Мария и Фалкао не могат да отбменят два читави паса? Не е Еванс, бъди сигурен!

ale301
17.01.2015 17:27

Отсега се вижда как Юнайтед пак ни прецакват фишовете...Дано не съм прав *evil*

Written
17.01.2015 17:25

Мисля, че с Мойс беше по-добре.

United_11
17.01.2015 19:05

Мисля, че на него трябваше да му се даде повече време.

Written
17.01.2015 17:24

Ужасно слаби, направо не мога да повярвам :Д

luis_nani17
17.01.2015 17:23

Как може с тези играчи да сме толкова зле бе!Защо Ди Мария е нападател пак??Той трябва да създава положенията не да ги завършва!!!Тоя Ван Гаал незнам просто

Amateur2014
17.01.2015 17:20

Хора, играта ни не е добре. Не можем да изпълним тъч като хората, губим топки, преди малко гол щяха да ни вкарат, а в същото време не сме създали нито едно опасно положение. Никога не съм вярвал, че с такива играч даден отбор може да играе толкова зле. Да се стягат, защото наистина е жалка работата.

Amateur2014
17.01.2015 17:12

Така ли ми се струва или Ди Мария пак е някакъв вид нападател? Блинд халф-бек!? Еванс титуляр? И всичко това при схема 3-5-2 пак... Май пак ще има 70% владеене на топката и цъкане на пасчета в центъра на терена,...

Amateur2014
17.01.2015 17:09

[@link http://cdn.livetv.sx/webplayer2.php?t=alieztv&c=31793&lang=en&eid=278937&lid=264153&ci=1&si=1]

При мен този работи.

lazera0
17.01.2015 16:57

Има ли някав стрийм, където да дават положеният и головете от всички мачове като на ШЛ в сайта на бТВ

Mesut213
17.01.2015 16:56

Една година мина откакто не се излъчват мачове по Диема/Нова Спорт в събота от 17:00 ч, и още има хора, които не знаят защо и си мислят, че това са прищявки на Диема....

Иначе са големи специалисти на тема футбол ....

Amateur2014
17.01.2015 17:16

Дал съм ви линк

TaTa_Martino
17.01.2015 17:10

дай някой читав линк вместо да ми се правиш на много интелигентен

lazera0
17.01.2015 17:01

[@link https://www.google.bg/]

TaTa_Martino
17.01.2015 16:58

Е ари отвори ни защо,че аз лично не знам и не се имам за голям разбирач

MartinFilipov7
17.01.2015 16:48

Иначе, за тези със смартфони и таблети (и wi-fi), свалете USTREAM - аз изгледах Реал - Атлетико, без да забива. Много удобно. *smile*

MartinFilipov7
17.01.2015 16:47

И какво? Дават Чемпиъншип, за сметка на Премиършим?

kibo1992
17.01.2015 17:59

Нямат право да излъчват мачовете от 17 в събота.

hett6422
17.01.2015 16:44

Пуснете някой читав линк като започне мача!

TaTa_Martino
17.01.2015 16:44

Някой линк може ли даде че тези диемаджии са пълни кретени,благодаря предварително

Simosley
17.01.2015 16:32

United: De Gea, Jones, Evans, Rojo, Valencia, Carrick, Mata, Blind, Rooney (c), Di Maria, Falcao.

Subs: Valdes, Smalling, McNair, Januzaj, Herrera, Fellaini, Wilson.


Имате грешка Еванс на мястото на Смоулинг

United9
17.01.2015 16:31

Само като видя 3-ма отзад и ми е ясно как пак ще берем ядове.

Tearstained
17.01.2015 16:25

Дейли Блинд пак халф-бек.... чудо! *smile*)) Усещам как пак ще са едни нерви, нерви и тоя мач *smile*))

Edin_Dzeko10
17.01.2015 16:25

2:1/1:1

КПР ги праскат и отиват извън топ 4!*lol**lol**lol*

topcho87
17.01.2015 16:31

твойте прогнози са ясни до края на сезона, можеш да ги спестиш както тях така и пръсъствието си в нашите теми.