Тифозите на Ювентус посрещнаха Канаваро \"на нож\"

12:59
Тифозите на Ювентус посрещнаха Канаваро \"на нож\"
Феновете на Ювентус посрещнаха "на нож" завърналия се в състава защитник Фабио Канаваро.

"Бианконерите" започнаха предсезонната си подготовка, а бранителят, който до скоро бе футболист на Реал Мадрид, не бе приветстван особено дружелюбно от тифозите.

"Реал те заряза, защото си алчен", "Няма прошка за предатели като теб" и "Канаваро – наемник" бяха част от гневните лозунги по адрес на италианския национал.

Канаваро си тръгна от Торино по време на шумния скандал за корупция и уредени мачове преди години. За разлика от него други звезди на "старата госпожа" като Алесандро Дел Пиеро, Павел Недвед, Джанлуиджи Буфон и т.н останаха верни на клуба и в Серия Б.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

YAYA
20.07.2009 16:21

Мен ме е яд , че когато изпаднахме ж Серия Б си тръгна Ибрахимович за Канаваро ме боли ... Но съм съгласен с Juventus_tifoz че ще ни е от полза.

RagnaroK
12.07.2009 23:53

Канаваро е голям играч и дори тогава да постъпи гадно спрямо отбора мисля ,че винаги ще има място в Юве *wink* Надявам се този сезон да видим един силен Ювентус който да мачка наред в Европа *beer*

Juventus_tifoz
12.07.2009 19:38

Лично аз мисля, че Канаваро ще е от полза. Той има голям опит и може да бъде в полза на отбора. Неприятно е, че си тръгна, когато Юве бе в Серия Б, но както казват от Юве - може да са нямали финансовата възможност да го задържат. Според мен трябва да му се даде шанс.

deko1991
12.07.2009 15:05

Той никога няма да бъде име защото е предател каквито и качества да има за разлика от играчи като Дел Пиеро играещи със сърцето си и за феновете!Канаваро ВЪН!!!

Gucci_Mane
12.07.2009 13:41

Фен съм на Юве от 12 години.Спомням си Канаваро като дойде,спомням си Канаваро като си замина. Да той предаде отбора в много важен момент но все още помня каква стена беше в защитата ни.Винаги съм го уважавал иу винаги ще го уважавам.Това че се върна за мен е много добре *wink*