Село Старчево благослови Левски с икона на Свети Мина

20:46
Село Старчево благослови Левски с икона на Свети Мина
Отборът на Левски посети село Старчево до Сандански като част от изненадите си към феновете в региона. Отборът, придружаван от спортно-техническия директор Георги Иванов и шефа на ДЮШ Левски-Раковски Станислав Ангелов, бе специално поканен от кмета Георги Кузманов за освещаването на местния стадион. Сред официалните гости бяха председателят на общинския съвет Благой Колаксъзов и кметът на Петрич Вельо Илиев.

„Сините” бяха посрещнати от десетки свои фенове от всички възрасти, като играчите с усмивка отделиха време за снимки и автографи на местните. Най-щастливи бяха децата, но не липсваха и хора от старото поколение, които разказваха спомени за предишните поколения левскари.

След освещаването на терена кметът Георги Кузманов поднесе на Георги Иванов символът на селото - икона на Свети Мина, с благословията светията да пази отбора, всички в тима да са здрави и да постигнат успехите, към които се стремят.

„Щастливи сме, че сме тук сред вас. Благодарим ви за обичта и подкрепата. От сърце ви пожелавам спорта в региона да се развива и да ви носи много радост”, заяви от своя страна Георги Иванов.

След кратката церемония по освещаването „сините” проведоха тренировка на стадиона, която продължи около 80 минути. Заниманието бе разделено на две, като в първата част треньорският щаб заложи на кондиционни упражнения, а през втората бе наблегнато на задания с топка. Към края на тренировката футболистите бяха разделени за двустранна игра и отработиха различни статични положения.

Утре Левски ще изиграе контролна среща срещу отбора на Вихрен от 13:30 часа на Градския стадион в Сандански.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация