Крауч: Не искам да напускам Стоук Сити

13:36
Крауч: Не искам да напускам Стоук Сити
Нападателят на Стоук Сити Питър Крауч заяви, че е щастлив в клуба и смята да остане и в бъдеще. Двуметровият футболист направи коментара по повод появилия се слух, че интерес към него има от страна на Уест Бромич Албиън, чийто треньор е бившият мениджър на "грънчарите" Тони Пюлис.

Договорът на Крауч изтича в края на сезона, но Марк Хюз даде индикации, че иска да задържи бившия английски национал в отбора си. Крауч, който в този месец ще навърши 34, сподели, че очаква в края на сезона Стоук да бъде в горната половина на класирането.

"Повече от щастлив съм тук. Не знам какво ще се случи оттук нататък, но в близко бъдеще се виждам като играч на Стоук. Сезонът се развива добре, мениджърът вярва в мен, така че ако всичко е нормално, можем да сме сред първите 10 отбора."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

IM_A_PLAYER
13.01.2015 15:05

Днешните футболисти мислят само за пари, пък не им пука дали ще играт или не, не ги интересува отбори и тн.Вече не е който отбор си харесвал като малък, да играеш със сърце за него, а го предавт за ПАРИ.*erm*

sensea
13.01.2015 19:59

А тези ,които не предават клуба за пари ....го предават за МНОГО пари....

Mek_bacTyH
13.01.2015 14:20

...и тоя не ще да напуска, и Фалкао не искал да си ходи , и каза че, с кеф ше лъска пейката, и некви от Левски казаха на Гонза ,че много им харесва да са резерви и нема да си тръгнат, ....футболист да си на днешно време ейй,...кадърен или некадърен, нема значение, подписваш си договорче за 5 год. и после се окопаваш на резервната скамейка, спортуваш за здраве и си лапаш заплатката! *beer* *beer* *beer*