Официално: Палас взе под наем нападател на Арсенал

11:41
Официално: Палас взе под наем нападател на Арсенал
Кристъл Палас привлече под наем нападателя на Арсенал Яя Саного, съобщава официалният сайт на орлите.

"Яя е млад и многообещаващ футболист", заяви новият мениджър на Палас Алън Пардю.

"Когато Арсен Венгер ми каза, че има вариант да подпиша с Кристъл Палас, бях много щастлив, тъй като ще получавам повече игрови минути. Палас е отличен отбор, гледах им мача с Тотнъм, когато момчетата играха много здраво", Саного.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Jason_Scotland
13.01.2015 21:31

Урааааа ... най-после.
Ако си спомняте, когато отбора вървеше супер и бехме първо по нова година(миналата) и изведнъж срамна загуба от пулци с 5:0. Официално окото на Пер е пострадало на тренировка преди мача, но после излезе истината.
Пер и Саного са се сдърпали, защото Пер критикувал играта му и сами се сщате защо му е синьо окото, но лошото беше, че бехме неузнаваеми срещу пулци а и след това загубихме инерция (верно и Рамбо се контузи).
Венго даде достатъчно шансове на това леке. "Мчи" то Дани Уелбек вкарва повече от него дори.
Прав му път и дано орлите си го откупят лятото*cigarette*

Danskrastev
13.01.2015 12:23

Дано се развие там има качества,но Арсенал е отбор с стил в който може да играе само един изявен централен нападател отбора е свикнал до такава степен с Жиру,че Саного не може да се впише в отбора.Според мене и Кембъл няма да е зле да бъде пуснат под наем така или иначе Венгер не го използва пълноценно поне да се развива...

Arsenal966
13.01.2015 16:19

Саного дефакто с нищо не е показал,че трябва да е титуляр в отбор като Арсенал.Той дефакто ги изигра тези мачове за Арсенал,просто защото нямаше кой друг да е,а Жиру нямаше как постоянно да играе.Визирам миналия сезон,иначе е имало ситуации и в които му са се давали шансове или пък и Уелбек не може да играе.Както и да е.....сега за сега под наем...и дано покаже добра игра,иначе не би трябвало изобщо да има шансове да стартира като титуляр за Арсенал !

caramell
13.01.2015 11:44

Време беше да го махнат.. така ме дразни тоя пич , че няма къде повече.. нищо положително не виждам от него в бъдеще и настояще. Незнае с кой крак да ритне още топката.. дано за добро да е там!