България гласува за Кристиано Роналдо

11:25
България гласува за Кристиано Роналдо
Българският селекционер и капитанът на "трикольорите" са дали своя глас за Кристиано Роналдо в класацията за футболист №1 на 2014 г. в анкетата на "Франс Футбол" и ФИФА.

Бившият селекционер на "лъвовете" Любослав Пенев е поставил португалеца на първо място, следван от Мануел Нойер и Тони Кроос.

Ивелин Попов, който е участвал като капитан на националния отбор, е дал първото място на Роналдо, втори е Златан Ибрахимович, а трети - Томас Мюлер.

По-различен вот дава представителят ни при медиите - журналистът Михаил Савов. Той е поставил начело на класацията Мануел Нойер, следван от Ариен Робен и Анхел ди Мария.

В анкетата му отсъстват и двамата големи фаворити - Меси и Роналдо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

miro211
13.01.2015 23:32

Журналистите определиха Ноер за № 1. Такива пристрастени спецове не дават реална картина. Ноер не вкарва голове а и Роналдо и Меси са най- толерираните футболисти.

Drakoveca
13.01.2015 20:06

Аз пък не бих гласувал за гела, че бил НАЙ-НАЙ миналия сезон. Не признавам мненията и на двамата, макар да уважавам в определена степен Пенев.

Drakoveca
14.01.2015 00:20

Значи когато един отбор играе като отбор а не за определена личност(както се прави в реал) има проблем. Когато носителя на ЗТ пада комично за дузпи(които сам бие съответно и целия свят му се смее е нормално?). Когато на финала за ШЛ му дадоха да бие дузпа та да се разпише не е смешно? Еми смешно е да има такъв носител на ЗТ. Сега, не отричам факти, които сигурно ти не знаеш най-вероятно, че той помага много с благотворителна цел. И не омаловажавай и иронизирай със снизходителното "фенче" другите във форума, защото те може да за по-начетени от теб(не става въпрос за мен, защото не искам да се заядеш отново).


13.01.2015 23:18

Какъв нойер бе, та дори немците го сложиха трети след Кроос и още някой. То по тая логика Икер трябваше вече да я е взел защото неговите намеси бяха решаващи за титлите на Испания, докато нойер можеше да прочете вестник в някои мачове на Германия. Немците я взеха като отбор, без някой да се отличава над останалите. И хората разбиращи от футбол се произнесоха с огромно мнозинство, каквото нямаше при нито една от подарените топки на меси ! Това че ти си заблудено фенче на барселона и не можеш да преглътнеш успехите на Реал и Роналдо си е твой проблем. Взимай някакви лекарства да не пукнеш някой кръвоносен съд от злоба !

Drakoveca
13.01.2015 22:27

Къде прочете Меси, че трябва да вземе ЗТ !!! А ??? Сега че теб те гони параноя това си е твой проблем. От тези, които стигнаха на финала трябваше да е Нойер. То по тая логика която те изкараха(че гела има повече титли) то Кедира трябваше вземе наградата.


13.01.2015 20:47

Е как бе ! Знаем я вашата класация, първи е меси, втори е контузения меси, трети е повръщащия меси, четвърти е данъчния измамник меси, пети е арогантния и самовлюбен меси и т.н. Те хората, които разбират от футбол достатъчно убедително решиха кой е най-добрия !

baiganio
13.01.2015 19:17

Аз съм за Меси или Ноер ама мене кой ли ме пита!?*whistle*

medno
13.01.2015 17:24

Както го пишат медийте се засягам като българин ... Това не е моя глас а гласа на някой, който не ми е спечелил доверието нито симпатиите, за да се съглася дори толерантно. Тази награда за мен не означава нищо, но представянето от страна на журналистите на много от заглавията е досадно и във всяко едно има лъжа или игра с думи. разбирам, че заглавията трябва да печелят, своите безкрили мухи, но не бива да е за сметка на българите, които и без тези статии, никой за нищо не ги пита. Б-я приема бежанци, Б-я е за шистов газ, Б-я незнам си какво ?!????!?!?!?!??!?! по добре визирайте точните имена или вашите, че да знаят хората на кой да тряснат минусите или на кой да теглят майната.

medno
13.01.2015 18:45

Няма нищо вечно. Камо ли такива евтини заглавия. Опитвам се да бъда оптимист. Това е истината. Реалистичната ми страна показва нагледните факти, докато през оптимистичната оптика нещата изглежда ще се оправят някога ... Дано или геноцида ще ни настигне както кадъра настига Супер Марио в различните нива ...

angala
13.01.2015 18:32

Много правилно.На същото мнение съм и аз.Но никой не се вслушва в тези упреци и всичко си продължава по старому.