Ван Гаал: Фалкао не е контузен, нарочно го оставих извън групата

17:30
Ван Гаал: Фалкао не е контузен, нарочно го оставих извън групата
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал обяви, че решението Радамел Фалкао да остане извън групата на червените дяволи за мача със Саутхямптън, не е свързано с травма на колумбиеца.

Както е известно, Юнайтед загуби с 0:1 и отсъствието на Тигъра породи редица въпроси.

"Фалкао няма контузия. Просто беше изиграл три поредни мача, а много футболисти се завърнаха, след като се възстановиха от травмите, които лекуваха. Прецених, че трябва в този момент Радамел да остане извън групата. Това не означава, че той ще е аут за следващия ни двубой", отсече Ван Гаал.

От началото на кариерата си в Юнайтед Фалкао е взел участие в 13 двубоя и е реализирал 3 гола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Big_Ivan017
13.01.2015 09:19

Не му дължи обяснение защо не го е включил в групата... ясно е че Фалкао в Юнайед все още не е звяра който беше преди това! *smile* Трябва му време предполагам все пак контузията заради която пропусна световното със сигурност му е оказала ефект.

Amateur2014
12.01.2015 19:42

Ако бях на мястото на Ван Гаал не бих се хвалил с това си тактическо решение. Още по-малко с това, че заради непускането на Фалкао хвърли Ди Мария като нападател, а Рууни го заби като централен/дефанзивен халф. Колко по-лесно щепе да бъде просто ако беше пуснал Рууни и Ван Перси/Фалкао напред. Колумбиеца взе да понапипва ритъма на игра и дори го остави извън състава. Разбирам да играем и в ШЛ, и в Карлинг, и във ФА - добре, да даде почивка. Но пуста му работа - имахме мач срещу Уимбълдън за ФА и се борим само във Висшата лига. Определено заради вчерашният мач не може да бъде наречен "Ван Гениал".

Jurka5
13.01.2015 11:00

Повечето фенове на Юнайтед трябва да са изненадани заради слабите мениджърски решения. Ако миналата година се очакваше от Мойс да се провали,няма да е лъжа,но опитен мениджър като ЛВГ.. Юнайтед е това място благодарение на още по-слабите Арсенал и Ливърпул и индивидуалната класа на някои играчи. Как такъв мениджър не разбра,че 3-5-2 в Англия почва няма и онзи ден Саутхемтън нагледно го показаха!

Amateur2014
12.01.2015 21:27

Виж коментарите в темата след мача ни със Сотън. Там ще ти се разясни мнението ми като цяло! Просто не искам да пиша същото и тук. Само бих добавил, че и головата ни разлика сега е с един гол повече от тази при Мойс. Просто, отвсякъде погледнато, не сме по-добре при Ван Гаал в никакъв случай. Сегашното ни класиране се дължи на отслабването на определени отбори, а не толкова в нашият прогрес.

lazera0
12.01.2015 21:09

Феновете на МЮ ако си мислят, че ЛВГ откакто им е треньор е направил нещо впечатляващо жестоко се лъжете

sensea
12.01.2015 19:03

Как само измами Куман ...той беше решил да хвърли всички защитници срещу Фалкао....и...него го няма....те пък вкараха за отмъщение....

YNWA_22
12.01.2015 17:38

Ако бяхме привлекли ние сега едва ли щеше да е в това положение , но все пак Ван Гаал е много добър треньор и той си знае кое е най добре за отбора *smile* ама според мен Фалкао заслужава да играе . Помня как цъкаше в предишните си клубове и трябва да получава шансове , все пак си беше гол машина *smile* .

pesholudiq
12.01.2015 19:18

"фалкао заслужава да играе", казваш го така все едно не е помирисвал терен откакто е преминал в Юнайтед .. Ван Гаал просто му е дал почивка