Меси: Не съм искал уволнението на Енрике

09:30
Меси: Не съм искал уволнението на Енрике
Нападателят на Барселона Лионел Меси опроверга информациите, че се е обърнал към ръководството с молба за отстраняване на треньора Луис Енрике и голяма част от екипа му.

Аржентинецът снощи се разписа веднъж за победата на каталунците над Атлетико Мадрид с 3:1 на "Камп Ноу", която малко ще свали напрежението в лагера на Барса. По едно попадение добавиха Неймар и Луис Суарес, а почетното попадение за дюшекчиите отбеляза Марио Манджукич от дузпа. Тимът на Енрике изостава на една точка от лидера Реал Мадрид, но има мач повече.

"Не смятам да ходя в друг отбор - нито в Челси, нито в Манчестър Сити. Уморих се от подобни неща, не съм молил клуба да уволнява никого", увери Меси. Той отрече и информациите, че баща му е провел преговори с английските клубове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lo6omie
12.01.2015 15:28

Тоя меско е много злобен. Когато Гуардиола напусна Барса каза ,че Меси си е правил каквото иска без да се съобразява с никого. Гуардиола забранил да се пият газирани напитки ,ония на пук излязъл с кола на скамейките. ФАКТ е ,че заради неразбирателство между меско и Ибра се наложи клуба да избира кой да си тръгне от двамата ,защото Ибрата наниза не малко голове тогава и гномчо се уплаши да не му изчезне славата. И не е само Ибрата ,има и още ама няма какво да разправям. Хората ,които имат очи виждат това. Барса могат да станат отново голяма сила. Но за да стане това ''шефчето'' трябва да се махне от клуба !

razbirachi
12.01.2015 16:32

На ти аспирин

GrandeBarca
12.01.2015 16:14

Да,да..без шефчето не се знае дали щяхме да сме с 4 ШЛ или 2...не знам къв е..малкия може да е и злобар какъвто иска да е..феновете ги интересува тва което прави на терена...вече ако си има проблеми в съблекалнията има си треньор има си ръковдство те да преценяват кво да правят с него.

AC_Milan_92_45
12.01.2015 12:23

Че кой си ти, че да искаш уволнението на тези над тебе???

unicef_89
12.01.2015 17:35

Меси ако пожелае и теб ще уволнят ! Друг е въпроса , че никога не е искал такова нещо, а простаците си измислят ...

GrandeBarca
12.01.2015 14:40

Попринцип може да уволни треньора ако много настояба...все пак треньори- много..Меси-един..а и Енрике не е най-големия специалист...така,че при някой и друг лош резултат + настояване от играчите треньора може да замине...и аз съм против това..но така стоят нещата..никой не може да си позволи ''лукса'' да противоречи на най-добрия играч в клуба..и един от най-добрите футболисти играл някога.

lazera0
12.01.2015 13:48

Това е тоя дето го обвиняваха, че командва в Барселона и напълно нормално е да го питат такъв въпрос

generiks
12.01.2015 11:30

Цялата работа са гнусни спекулации с цел, дестабилизация на отбора.*thumb_down*