Матийо Дебюши е с извадено рамо

19:26
Матийо Дебюши е с извадено рамо
Защитникът на Арсенал Матийо Дебюши е с извадено рамо. Това съобщи мениджърът на артилеристите Арсен Венгер. 
 
Дебюши беше изнесен от терена с носилка, след като контузи дясното си рамо след тежко падане по време на двубоя със Стоук Сити от 21-ия кръг на Висшата лига. Французинът се сблъска с Марко Арнаутович от тима на гостите и трябваше да напусне играта в 13-ата минута. 
 
"За съжаление, рамото на Матийо е извадено и ще бъде извън терена за известно време. Колко точно ще разберем след следващия преглед", каза Венгер. 
 
Дебюши пропусна три месеца от сезона заради травма на глезена, която получи при равенството 2:2 срещу Манчестър Сити през септември. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sensea
11.01.2015 20:08

Жалко ...един месец не му мърда....наистина жалко !

Arsenal966
11.01.2015 19:56

Трябва да се гледа реално...отсъства ли повече от месец,като се има предвид,че през зимата най-много 1 играч взимаме....Дженкинсън трябва да го върнем !

Arsenal966
11.01.2015 20:20

В средата на терена сме само със Артета,Фламини и Коклен...имаме крещяща нужда от дефензивен халф,а както вече казах....не вярвам да вземем повече от 1 играч ! То първо на първо,няма как да очакваме Мерте и Косчелни играят всеки мач пък и да се представят добре,затова само ще си помогнем ако (при ситуация,че не вземем централен защитник,а вместо това сме взели дефанзивен халф....или пък никой) върнем Дженкинсън,който е свикнал с ВЛ,има повече опит от Чембърс и Бейерин + може да играе и като централен защитник !

Arsenal966
11.01.2015 20:16

Е дефакто да....Чембърс не се представя зле като десен бек,а Бейерин няма слаб мач,влезне ли ..блести на терена,НО......Арсенал няма да вземат повече от 1 играч този трансферен прозорец,а ние имаме нужда от дефанзивен халф и централен защитник.Ако не вземем защитник (какъвто и да е,десен бек или централен) оставаме със дефакто 2 централи защитника,които играят всеки мач титуляри - Мерте и Кос и 2 неопитни,19 годишни момчета отдясно,като Чембърс се вижда,че играе по-добре като централен защитник.До края на сезона 100% ще има мачове в които Мерте или Кос няма да могат да играят и познаи,кои ще трябва да играе там....Чембърс...и оставаме със само Бейерин отдясно,който има по-малко опит и от Чембърс !

tishowinner2
11.01.2015 20:07

Не виждам смисъл - Чеймбърс се представя на доста прилично ниво и изглежда е достоен да играе за Арсенал, другото което е - Белерин показа че има талант и ако малко му се даде шанс може да се докаже. Относно рамото ... помня че Борини веднъж си извади рамото при 1 наш мач с суонси и отсъства минимум месец и половина даже и 2 ако не се лъжа