Новара - Монца, загубен

18:50
Новара - Монца, загубен

Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. януари: 3 познати от 6 мача - 50.0% успеваемост

 
 Залог на деня за 11.01.2015 г.  

Новара - Монца, 19:00 часа

Новара е в зоната на плейофите, а три точки тук ще я изравнят с лидера и ще дадат чудесна възможност на отбора да атакува директна промоция. Два мача без победа са прекалено много за амбициозен клуб като Новара и днес само трите точки ще имат значение за домакините. Монца играе зле навън, а и се намира в не добра форма, като трудно ще измъкне каквото и да било от един от водещите отбори в тази лига.

 Прогноза: 1, Коефициент: 1.60
 
За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Автор: Георги Сотиров

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vlado_gorna
11.01.2015 23:02

Сотирка пробвай на 1х 2х да ги играеш повече шансове ще имаш. Днес пак толкова много мачове, а изявен тъпсър като теб да не може да намери един твърд мач...жалко жалко

vlado_gorna
11.01.2015 20:55

Каква поредна футболна драма! Браво Почти позна, голям си